Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-31, 09:42   #14
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Går igenom kommande V75:or lite snabbt. Björn tar med sig Bryssel (Tänkbar spik) och I Love Paris (Möter bl.a. Quick Fix och West Wing (Jag tror att någon av dessa vinner). Waffle Cone gör årsdebut, men är ju en jäkla fin häst (Tänkbar spik), medan Tekno Odin vann sitt senaste lopp på 23,5! Också det en tänkbar spik. Trodde inte det skulle vara spelbart men jag får ändra mig.
800 meters bana med 220 meters upplopp måste innebära att de snäva svängarna på Momarken är rena barnleken mot vad som väntar hästarna på Klosterskogen idag. Är det inte risk att hästarna springer rakt ut i korvkiosken om dom kommer fort in i kurvorna med bike och helstängt? 71 procentaren Waffle Cone ska för första gången någonsin tävla utan jänkarvagn pga det men verkar som en hel del hästar ska tävla med jänkarvagn. Dessutom är det open stretch på Klosterskogen så väldigt mycket som är annorlunda jämfört med på vanliga travbanor.

Vet inte om det går att jämföra med Åmåls 800 m bana. Längre rakor och mycket snävare svängar måste det vara . I Åmål är det ju totalt iskallt att inte sitta med i främre träffen. Bryssel 55 procentare . Blir väl väldigt många snäva kurvor för den för avancera fram till täthästarna?

Blir nog lätt fel om man läser på loppen som om det vore en normal svensk 1000 m bana.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat