Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-31, 09:57   #15
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 756
Sharp$: 37638
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
800 meters bana med 220 meters upplopp måste innebära att de snäva svängarna på Momarken är rena barnleken mot vad som väntar hästarna på Klosterskogen idag. Är det inte risk att hästarna springer rakt ut i korvkiosken om dom kommer fort in i kurvorna med bike och helstängt? 71 procentaren Waffle Cone ska för första gången någonsin tävla utan jänkarvagn pga det men verkar som en hel del hästar ska tävla med jänkarvagn. Dessutom är det open stretch på Klosterskogen så väldigt mycket som är annorlunda jämfört med på vanliga travbanor.

Vet inte om det går att jämföra med Åmåls 800 m bana. Längre rakor och mycket snävare svängar måste det vara . I Åmål är det ju totalt iskallt att inte sitta med i främre träffen. Bryssel 55 procentare . Blir väl väldigt många snäva kurvor för den för avancera fram till täthästarna?

Blir nog lätt fel om man läser på loppen som om det vore en normal svensk 1000 m bana.
Jag har funderat på Bryssel med alla tillägg, men Björn kan ju det här och utan att ha lyssnat på Björnkollen så måste det ju vara den främsta anledningen till att han åker till Klosterskogen idag. I Love Paris har inte startat på ett tag (men duger nog en bit) och kan inte vara främsta anledning. Det kan häxa, men ska den garderas så hittar du Once For All Face på samma fålla. Den vinner inte så ofta och har sämre spår. Sedan spelas Goeie Gozer längst fram, så det är nog den som är värst emot i så fall. En annan sak att betänka är att sex av loppets femton hästar står på samma fålla som Bryssel och med sjättespår så bör han ge sig iväg direkt. Det är fyra hästar längst fram och fem på mittfållan. jag kan tänka mig att Björn drar fram till spets eller dödens omgående.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat