Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-31, 11:20   #32
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Ont om spel och det är dags att få ner lite tankar utan att för den skull analysera för mycket. Så idag simmar vi uppe vid ytan utan tuber på ryggen.

Hittills är jag relativt nöjd med hur det gått med de rekar jag skrivit. Men det kunde som jag nämnt tidigare sett klart bättre ut men det hade väl inte speglat det långsiktiga lika mycket så för den skull så är jag likväl nöjd.

Men jag har haft lite oflyt då jag inte rekade 20-oddsaren i skidskyttet. Ovanpå det så lade jag inte den extra tiden för att skriva en rek på en 3.75-oddsare inom travet. det blev bara en snabb "rek" i forumdelen "trav". Sen nu senaste dagarna så glömmer jag helt bort Malmö mot Frölunda. Hur lyckas jag med sånt? Direkt efter Malmö seger i Göteborg var jag på väg att både spela och skriva en rek på Malmöseger när de skulle mötas i Skåne ett par dagar senare. Dock valde jag att avvakta för att se hur oddsrörelserna skulle vara. Kunde det bli än högre - vips försvann matchen helt i mitt huvud. Amatörstämpel!

Sen dagen efter var det dags igen! Hade bestämt mig för att även skriva om spelet -1.5 på Mora, nu hemma mot Leksand. Oddset var finfint då vi fick nästan tre gånger pengarna. Tanken var att nu har Mora fått matchtempo igen och de vann senaste mötet. Det kommer fortsätta och det blev 2-0. Visst, jag hade trott på fler mål faktiskt, men målsnålt precis som jag varit inne på tidigare i matchserien. Varför jag inte skrev om matchen? En dag full med andra aktiviteter för ovanlighetens skull.

Sen ska vi dock inte glömma bort att nu är jag (och säkert många med mig) mästare på att komma ihåg allt positivt man missade medan det negativa som man hade tankar om snabbt försvinner i minnet. Selektivitet när den briljerar! Men ska jag vara helt ärlig så är det få spel som skulle gjort statistiken sämre faktiskt men även sådant jämnar ut sig över tid.

Fem raka gröna spel blev det innan det vände och nu har det blivit två röda spel som ändå varit på vippen att kunna sitta. Alla förluster grämer mig märkligt nog. Trots att jag tränar på att få både gåsfjädrar och gåsfett för att orent vatten ska rinna av mig så tränger en del ändå in till skinnet.

Idag har jag lite hastigt gått igenom fotbollsmatcherna i de högre ligorna. Utöver det sneglade jag även på hockeymatchen Timrå mot Karlskrona samt lite innebandymatcher, framför allt det danska slutspelet. Hittade jag något intressant? Ja, lite faktiskt men det svänger mycket i tankarna och jag vet inte om det är värde där jag rotar riktigt. Vill tro det men inte tillräckligt säker för att skriva en rek. Får se om jag hittar ytterligare info eller om jag bara väntar in en bättre dag.

Åtminstone kan jag säga att Vitesse -1.5 idag känns bäst till dryga två gånger. Men det är mycket som talar för att det inte ska bli så också. Under 1.95 skulle jag aldrig fundera ens men nu kändes det ok.

Vidare var jag länge inne på en dubbel i danska innebandyslutspelet. Rödovre har inte förlorat sen 2013 hemma mot Fredrikshamn. Hittar ingen statistik tidigare än så. 2.40 får man här nämligen på köpenhamnslaget. Samtidigt ligger de under i semifinalen med 2-0 i matcher. Den andra matchen är mellan Danmarks bästa lag Benlöse som på bortaplan möter Sunds. Även här står det 2-0 i matcher och Benlöse kan avgöra. Men Sunds har inte förlorat på ordinarie tid mot benlöse i de tre senaste mötena. Så 1.50 känns ju sådär när man väger in det. Så min pendel ville inte stanna någonstans och närmast var väl dubbeln på att båda favoriterna tar hem det med tre raka men jag avstår.

Hockeyn då? Visst vinner Timrå detta? Kanske t o m -1.5 kunde vara bra? Var jag tvingad så visst men jag tror jag lägger ett spel här men avstår från att skriva en rek då jag vill ha mer kraft som styrker det hela! Det räcker inte för mig enbart med en känsla som inte kan förstärkas med åtminstone lite spännande saker!

Så jag tar och fokuserar på dagens stryktips som jag helst vill avstå men då jag har bolag får det bli spel trots allt. Men titta på favoriterna... City 70%, United 82%, Newcastle 66% (WTF?), Juventus 68%, Bayern 73% och till sist PSG 71%. Visst, hade det varit europatips så skulle jag kunna hitta spelvärda rader men på ett stryktips blir det tufft! Stryktipset tål nämligen inte att flera storfavoriter av detta slag vinner. Och att fälla fyra av dem är inte realistiskt. Hur löser jag detta?

Apropå Newcastle som är mitt favoritlag så tycker jag det är synd att det varit uppehåll i ligan. För matchen hemma mot Southampton såg det ruskigt bra ut. Direkt i inledningen såg jag att det här kommer bli "kross". Hade dagens match spelats veckan efter så hade jag hållit med om 66% och även spelat de som singelspel - men nu är jag desto mer tveksam. Det svänger snabbt för dessa skator även om hemmastatistiken på slutet sett bra ut.

Inte ens travet lockar då man ska till Klosterskogen. Frågan är när ATG fått hela travsporten att bara välta över. Det måste gå åt det hållet med alla dessa spel konstant hela tiden. Eller är vi människor sådana speltorskar att kan man spela på galoppen i Sydafrika så ska det fan spelas. Och är det norska hästar på V75 så finns det ju trots allt miljoner i potten även om spelavdraget är gigantiskt och utdelningen på sex och fem rätt gör att det inte heller känns lönt att spela då dessa pengar fryser inne alldeles för ofta.

Ser ut som en usel speldag men jag tänker leta vidare några minuter innan jag drar ner rullgardinen.

Bara lite snabba tankar från mig på påskafton utan någon djupare analys!

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2018-03-31 klockan 17:11.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat