Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-18, 13:06   #13
Kattbert
 
Kattberts avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 355
Sharp$: 54

Spreadsheet 1
Stats: 80 - 117 - 17
ROI: 97.42%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Intressanta synpunkter om att Aston Villa nu tillåts spela med fart. Aston Villa är ett lag jag för det mesta gillat och om tränarbytet nu "tillåter" intiativtagande spel i större omfattning så är det givetvis bra.Men jag undrar om det verkligen är så att det är managern som hämmade spelet. Det är ju hemskt om det verkligen är så. Så min gissning (märkväl gisssning) är att det fina spel Aston Villa visade i premiären bara är en normalavvikelse och att man lika gärna kan stå som fastklistrade nästa match. Lika mycket som jag och många andra överdrev de negtiva aspekterna av tränarbytet inför premiären misstänker jag nu att du, perry, överdriver de positiva aspekterna.

Min egen erfarenhet är att när jag följt rekar eller på egen hand försökt spela på basen av drastiska avvikelser i spelartrupper så har jag gått bet. Den senaste veckan har jag följt ganska mycket sakkunskap på spelarmaterialområdet och det har varit en fullständig katastrofvecka. Nu skiter jag i det och låter bli att beakta det eventuella lyft tränaren gett och bedömer matchen utifrån att lagen är represenanter för den kvalitet deras tabellposition indikerar. Och då får jag faktiskt hålla med perry om att jag tror på en bättre placering för Aston villa än den som bla. Strömberg tippar (plac 9). Men bättre än 6-7 tror jag inte på.

Det är en svårbedömd match eftersom Newcastles kapacitet är något osäker. Blir Newcastle ett hemmastarkt mittenlag som kan hota vem som helst utom den absoluta toppen eller blir de ett lag som blandar friskt. För mig har St James' Park alltid uppfattats som en arena som det är tufft för motståndare att besöka. Det ändrades när Newcastle kollapsade och rasade ner men jag utgår ifrån att Newcastle nu har ryckt upp sig och inte är samma mediokra lag som blev nedflytade. Åtminstone ifjol så fick jag ta del av sådana hörsägner som sade att Newcastle hade blivit ett mera hårt jobbande lag och att lat-diva-fasonerna var borta. Om det stämmer så kan det speiellt här i inleningen vara riktigt tufft för alla utom topplagen att vinna på St James' Park. Jag får kolla saken lite ännu. Det som talar för Villa är deras starka bortafacit men jag vågar inte riktigt förlita mig på den. Jag tycker att inget enskilt tecken låter riktigt lockande. Det handlar om åt vilket håll man skall luta och för mig är det fortfarande hemåt.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kattbert är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat