Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-09, 15:39   #33
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Var drygt en vecka sen det blev något uppdaterat här men tänkte skriva ett litet inlägg här så en inte bara försvinner bort. Skidskytte är ju det den främst är till för om jag inte finner något annat intressant att skriva om.

Suttit ett tag nu nämligen och funderat och vägt alla jäkla stenar i de olika vågskålarna men den ville aldrig stanna mellan Linköping och Falun i deras fjärde semifinalmatch ikväll. Ena sidan sa direkt efter att Falun kvitterade till 1-1 (när jag rekat Linköping) att nu blir det 4-1 till Falun och det är bara att peppra på med handicap dessutom. Sen försvann tredje matchen iväg från mig då jag hade fullt upp med annat och nu står jag inför fjärde matchen och kramar avtryckaren. 1.95 i odds på Falun -1.5 känns verkligen väldigt lockande. Samtidigt slåss jag med det förrädiska "självförtroendet" nu då ingenting sitter och allt man petar på blir fel.

För när jag tittar på oddsen på den raka för Linköping ges det här hela 3.42, dvs mycket bättre än de 2.81 som jag spelade till senast (visserligen med en seger i ryggen och annan tankegång inför matchen). Men 3.42 är högt! Om bara våghelvete kunde stanna någonstans...

Jag väljer att stå över rekandet här men rekommenderar ändå de som ska in med pengar i matchen att hellre lägga de på Falun än någon annanstans. Det kommer ju fler matcher och jag suger redan på både herrarnas och damernas semifinalmatch imorgon!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat