Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-12, 22:28   #8
patrik_g
 
patrik_gs avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Åre
Inlägg: 2 963
Sharp$: 4616


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nattens NHL-drag:

Boston-Toronto: 2 ML (2.26) SVS
Bostons förlust i sista matchen i grundserien mot avhängda Florida gjorde att man fick luriga Toronto som när man spelar som bäst kan slå alla lag. Boston har bara en vinst på dom åtta senaste mötena mot Toronto. Har en skräll feeling här. Testar ML på Toronto.
2-Units





Anaheim-San Jose: 2 ML (2.11) SVS
Hett derby! Anaheim en poäng före San Jose efter en stark avslutning på säsongen. 3 av 4 möten gick till övertid i grundserien. San Jose vann 3 av dom 4 mötena. Jag tror San Jose kan gå långt i detta slutspel. Måste testa spel på mina hajar här med ML.
4-Units




Dubbel (2.73) SVS
Tampa Bay-New Jersey: 1
Nashville-Colorado: 1
Kör en favorit dubbel här som jag tror mycket på. Tampa är favoriter att vinna Stanley Cup. Spelade dom vinna SC inför säsongen. Devils gjort det bra som tagit sig till slutspel. Detta ska bara Tampa normalt vinna. Man kan lägga till Devils har vunnit alla möten mot Tampa i grundserien. Men nu är det slutspel. Nashville som var i final förra säsongen är också ett lag som kan vinna SC. Är bra på alla positioner och har rutinen från förra säsongen. Grymt hemmastöd. Colorado till slutspelet är en skräll, men här tar det slut fort tror jag.

6-Units
__________________
Varje dag är en ny speldag
patrik_g är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat