Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-13, 20:08   #34
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Intressant med detta vad gäller variansen. Idag har jag lagt fokus på andra aktiviteter samt fått ihop analyserna till Europatipset så jag prioriterade bort att reka idag. Det intressanta är att jag annars hade valt -1.5 på Skellefteå (alternativt -2 till 4.75) till 3.30 i odds då jag rekade den här senast Skellefteå hade hemma och då till 3.21 i odds bara. Nu var det en eventuellt avgörande match för hemmalaget och då finns bara ett läge samt att Djurgården plockar målvakt tidigare och chanser mer i slutet vid underläge. Står 4-0 efter två perioder.

Om jag inte valt den ovan var jag ett tag inne på att reka KAIS Mora till höga 2.66 borta mot Täby men här fick jag själv lite kalla fötter då spökena tog över rätt mycket att Täby med sin förstafemma varit starka. Men liksom, ett lag som har fyra raka finaler ska inte stå i 2.66 borta mot Täby ändå tycker jag.

Nu blev det ingen av dessa jag rekade utan valde ett spel till travet imorgon istället och resterande tid idag har varit fokus på annat än rekar.

Det är just detta som slår så hårt mot ens sheet att hamna fel när man rekar kontra inte men på sikt spelar det dock ingen roll då det jämnar ut sig!

Nu blir det film och chill!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat