Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-15, 12:54   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 131
Sharp$: 56888
Standard

V75 Umåker 21 april


Fantastisk sport igår på Jägersro och äntligen en V75a som gav bra betalt och utbetalning i alla spelpoolerna. Är väl tveksamt om det kommer bli så på Umåker. Flera lopp ser alldeles för ojämna ut men det är många intressanta hästar till start. Speciellt för att bara en Norrlands V75a. Bl a skickar M Lindgren från Halmstad upp en massa hästar och det blir mycket roligare då än när det är i stort sett samma norrlandshästar man ser på vardagstravet där uppe som sen möts på V75.

V75 inleds med ett femåringslopp med 6 hästar till start. Trist, men stodivisionen ser ut som rena skräploppet denna vecka så var nog bra att man inte valde det istället . Bara att få se Diamanten årsdebutera på vägen mot elitloppet en riktig höjdare. Stig H vill nog visa upp sin diamant i bra skick och det blir högst troligt spets, lunk och slut för denna megafavorit.

V75 2 klass 1 försök. Får Minnestads E spetsläge är den intressant. Barfota ffg senast såg ut att funka perfekt. Men Lindgrens Prosperous måste också duga väldigt långt uppe i Norrland om långresan funkar.

Gulddivisionen och sista försöket till olympiatravet en sorglig historia. 2/3 chanslösa Norrlands snabbloppare. Vinner gör antingen Digital Ink eller Cruzadon.

I klass 2 försöket måste Melanders Digital Performer ha toppchans . Blev ett konstigt dödens lopp sist på Solvalla där en smygkörd jätteskräll fick lucka och tog sig förbi i sista steget.

1640 auto i kallblodsloppet . Då blir det sannolikt premiär med jänkarvagnen som Melander testat i värmningarna nu men inte använt då det varit voltstart. Månprinsen kan bli ruggigt förbättrad och bara vinner detta som gigantisk favorit.

Bronsdivisionen ett fint lopp men vilket intryck på Disco Volante efter kastrationem. Väldigt nära att slå Pastore Bob långfredagen trots dåligt spår. Som den såg ut då måste det vara en toppchans att vinna här.

Silver avslutar och ser ut att bli Solvalla eller Åby. Linus Boy, Angle Of attack, Michelangelo ås och Qahar QC måste vara i princip heltäckt.


Sammanfattningsvis många bra lopp och flera riktiga kanoner till start. Tycker dock det ser upplagt ut för låg utdelning och jackpot till olympiatravet helgen efter.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
drakdead (+15)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat