Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-19, 15:15   #2
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Omgångens bästa spik satt och den hade ett fantastiskt värde då streckspelarna helt hamnade fel som de så ofta gör. Streckad på drygt 40% men chans på över 50%! Dessvärre hamnade jag fel på vilka överstreckade favoriter som skulle falla och vilka som skulle vinna och omgången i stort blev inte alls lyckad men det fanns potential för elva rätt åtminstone och mer på systemen jag gör som inte är matematiska så klart.

Krysset mellan Kalmar och Östersund samt Getafes vinst gör ju att raden ser så mycket värre ut på mina förslag ovan och som jag skrev. Avskyr att gardera en storfavorit med enbart kryss för det är så många gör. Men på upplägget ovan måste jag få ner antalet rader och även i utgångstipsen med garderingar försöker jag banta ner även om det oftast bara blir tre spikar på det som lämnas in.

Väldigt nöjd med att jag får med tvåan på Frankfurt (om än bara på stora) samt Eibars seger (streckade 15%) som kom med på både stora och lilla. Dessvärre släpper Bologna in ett mål i sista sekunden typ och det saboterade än mer ovan men gjorde att det inlämnade hamnade lite back istället för plus :(

I efterhand är det enkelt men spikarna att luta sig mot skulle varit Manchester United, Laxio, Sassuolo och Roma där den sistnämnde skulle få vara den klart överstreckade favoriten som höll. Tror dock utan att ha räknat på raden ännu att den måste ha varit underbetald. Värdet måste skjutit i höjden så den slaktades av den anledningen. Men blir att räkna på ikväll.

Nu ligger det lilla förslaget på Europatipset back 420 kronor och det större spelförslaget ligger back 5832 kronor! Men det kommer studsa rätt förr eller senare även på dessa matematiska system ovan även om det är att föredra att spela på andra sätt och då inte rent reducerade heller för den delen!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat