Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-22, 15:09   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 156
Sharp$: 57013
Standard

V75 Åby 28 april


Detta är en grym omgång sportsligt så klart men ser även oerhört svårt ut spelmässigt. Många gäster från utlandet och dom har jag ingen koll på just nu.

Lönehelg innebär jätteomsättning trots att det inte blev någon jackpot igår uppe i Norrland. Det hade krävts seger för Cruzadon i guld för det.

V75-1

Stayerlopp inleder och nu när det är snabba sommarbanor och open stretch vill man i första hand leta smygkörda skrällar på framvolten. Men tippar så här en vecka innan Heartbreaker VS som senast gjorde ett väldigt bra lopp barfota och bara fick stryk av megastjärnan Generaal Bianco. Broberg har väl sagt att han siktar på att vinna elitloppet i år med Spitcam Jubb. Spännande comeback. Lika ojämn som en grusväg i Norrland Prestationsmässigt.

V75-2

Flera gäster från Norge och Holland jag inte har koll på. Kan därför inte kommentera dom just nu. Spontant ser det ut som ett lopp som kräver helgardering. Många bra hästar för klassen men ingen som riktigt sticker ut. Balansändringar som aviseras kan då bli helt avgörande.


V75-3

Silverdivision håller kanske inte toppklass. Globalstaisfaction förhoppningsvis bättre spår nu. Utmanare Coctail Fortuna och Master Crowe.

V75-4

Ett riktigt getingbo och spårlottningen kan bli oerhört avgörande över 1640m. Floris Baldwin grymt bra i spets senast . Problemet var att en annan var osannolikt bra. Spetsläge igen viktigt . Några utländska gäster här med som är omöjliga att värdera bara på att se att dom är anmälda.

Eelis ska inte glömmas . Glömmer inte prestationen mot megastjärnan Olle Rols i spets den dagen i höstas när det var omöjligt att gå i spets pga banan i Eskilstuna . Galopp senast.

V75-5

Vilket race. Det är nu Southwind Feji ska tävla barfota runt om för första gången . Det ska bli grymt intressant att se effekten av det . Stallet har väl pratat hela vintern om att det kommer innebära enorma extraväxlar . Kan bli spelvärde på den nu dessutom då hon inte var som bäst senast.

V75-6

Brons också vidöppet och oerhört spelvänligt. Borde väl vara dags nu för Rushmore Face då Ludde lyfte fram den i vintras som topp 3 i stallet vad gällde förhoppningar inför året.

V75-7

Inget av de bättre olympiatraven som körts. Riktigt trist startfält måste man säga för att vara årets största medeldistanslopp med enorma prispengar. Inga gäster från Frankrike och ingen av de absolut bästa svenska hästarna är med. Tror Cruzado De La Noche vinner. Melanderstallet på kraftig uppgång och nu åker det helstängda huvudlaget på. Det gjorde väl 20 meter i fjor och nu blir det förhoppningsvis inte heller strul när tussarna ska ryckas.


Sammanfattningsvis en ruggig travdag att se fram emot och tror det blir stora pengar på 7 rätt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5), coolmanriver (+4), 1William (+10), Spiritus (+5), michael (+10)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat