Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-03, 09:46   #35
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Mitt selektiva minne kanske spelar mig ett litet spratt. Fastän jag försöker vara nyanserad och verkligen vara så ärlig jag kan mot mig själv så tror jag att det jag kommit fram till stämmer. Åtminstone stämmer det väldigt bra på gårdagen. Jag stod nämligen över V86 men läste mig ändå på loppen på Jägersro som brukligt. Faktum är väl att jag även ögnade igenom loppen på Solvalla och det är möjligt det slutat med alla rätt - men det beror på vilka jag valt att spika, men ingen häst var väl för svår tycker jag.

Däremot så tänkte jag skriva ett par rekar igår men av någon märklig anledning gjorde jag det inte. Dels för att jag inte hittade så mycket text som styrkte det jag tänka lägga som spel här men även till viss del tidsbrist då jag prioriterade annat. Men när känslan och förnuftet talat för en sak men det inte går att styrka med mer än "min förhoppning" så känns det oerhört energikrävande att få ihop en rek som är vettig för andra.

Racing Mange som vinnare till 6.25 var ett givet sådant spel och som "back up" hade jag även British Steel på plats till 2.15. Bägge kanonodds enligt mig och båda infriade så utfallet blev bra. Vidare så fick man över 2.30 på Ö3.5 mål mellan Roma och Liverpool men inte ens där satte jag mig ner för att skriva ihop något. Samma gällde matchen mellan Real och Bayern dagen innan också. Så istället för ett snyggt och grönt sheet härvar jag kring strecket ännu och på kort sikt så slår det oerhört om man vid lite oflyt rekar fel objekt och står över att reka de som sitter.

I övrigt på slutet har det faktiskt bara varit en ev AIK-rek att vinna och hålla nollan mot Sirius som var aktuell men där backade jag ur. Bara nöta vidare även om det är svårare att hitta objekt nu som jag dessutom ska skriva om. Kanske borde jag bara bli lite mer avskalad i det jag skriver och får försöka "övertyga" genom tro istället för att bara bevisa det genom siffror och övrig text.

Alltid skönt att skriva av sig lite. Nu laddar jag vidare mot helgens Stryktips istället. Det har varit lite stolpe ut på sistone och det är irriterande när omgångarna faktiskt varit spelvänliga med facit i hand.

Möjligen kommer en rek på Djurgården ikväll men får suga lite på den då jag vacklar.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat