Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-05, 12:08   #35
doob
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

doob´s tankar

Avd.1
Redén otroligt uppåt på 1 In Toto Sund och då jag köper allts om har sagts om hästen dunkar jag in spiken direkt. 34% helt ok värde i! Spets och lätt slut!

Avd.2
3 Michelangelo Ås har toppform och såklart motiverad favorit dock totalt överstreckad! 44% är i överkant så garderingen är given! Skrik på 1 Baron Gift och hur en häst kan bli så haussad gång efter annan på någon enstaka historisk prestation går över huvudet på mig! Med på min kupong men snälla nyktra till! Rickard Svanstedt som tränare/kusk på en V75-vinnare ska inte stå i mer än 10% max!! Dagens mest överstreckade häst. Omotiverat "skrik"! Klar andrahäst och mer värde ser jag i 9 Springover som är på väg mot toppformen igen och trivs på Örebro! Lirar även några kantbollar under 10%! 5 Dartagnan Sisu som gått ett fint förberedande jobb inför detta, 10 Mellby Drake från Berghs stall i uppåtform och 11 Test Drive som är en riktig talang och kan mosa dom om form! Särskilt smaskigt är 5 respektive 2% på dom sistnämnda! Se upp!! Stormvarning!

Avd.3
Här kan vi hitta den mest klara 7% vi skådat! Klart som fan att "Ludde" har vässat! 1 Target Kronos ska ta spets (och har goda möjligheter att göra det) och sedan damma runt på 1.10 för att få en rosa biljett! Folk verkar bara spekulera i vem av 3 Charrua Forlan och 5 Shadow Woodland som får spets för att sedan vinna. Visst streckas 7 Volstead av många men även den är lite bortglömd! Alla fyra givna men den som låser på 3 och 5 alternativt spikar lever farligt och har inte gjort läxan... Kanske lyxar till det med 4 Nappa Scar också...

Avd.4
Här tror jag Robban Bergh sitter i säker spets efter 200 meter och sedan spelar det ingen roll hur bra dom är från kön! 6 Loke Survive är dagens mest spelvärda spik på 13%! Alla alkisar kan hålla på att gardera det här loppet! Jag är nykter och kopplar grepp på packet!

Avd.5
4 National Prince till över 40% är inget för mig. Många gapar spets och slut men när hade den kusen form sist? Nej detta lopp skall garderas! 2 Sugar Daddy har kapacitet och är på väg mot form igen. Fint läge och 8% är därför intressant! 6 Whisky Akema och 7 Ragazzo Da Sopra står lite långt ut på vingen men har kapacitet och form att vinna om det stämmer! Mina två miljonstreck i loppet där det är rejält understreckat går till framförallt 9 Mr Perfection! "Oj oj oj det här är hästen i loppet. Som den ser ut!! Har aldrig sett bättre ut." lät det inför förra starten! Smygläge och absolut toppform gör att 2% är ett stort jävla skämt!! STORMVARNING!! En riktig formhäst med bra spår har totalt flugit under radarn. Ingen skall inbilla mig att hemmatränaren Partanen inte har gnuggat lite extra och genrepet inför V75 på hemmaplan la man på Åland där den bombade runt på för den banan topptid!! 3 Wollafur till 1% är galet!! Startsnabb och kan välja position i främre träffen sen går den under 10 över upploppet och alla fulla drägg kan sen gå ner i källaren på Sveriges mest uråldriga bana som fågelholkar och fortsätta hinka Ericsberg!

Avd.6
Stall Westholm fram och baklänges! 4 Urgent Call från spets eller så kommer Örjan med 3 Sir Henry P.Hill och slår av den med en läpp! Omgångens bästa lås!

Avd.7
14 Call Me Keeper till 51%!? Jag önskar lycka till... Chansen motsvarar INTE procenten! En gång är ingen gång! Tvivlar på att bedriften i Finland upprepas! 11 Qahar Q.C, 12 Bryssel och framförallt 13 Antonio Trot 20m framför är inga kameler att runda. 6 Just Wait And See springer 14 i spets och blir förmodligen omsprungen sista 50 men till 5% streckar jag alla dagar i veckan. 8 Tesio kan vinna med 50 meter om den kommer upp i kapacitet och springer felfritt och felfri fick Bergh runt honom i debuten sist. Tror Bergh har gnuggat rejält här och fixat nyckeln! Kan stå i ett mycket lågt odds i Harpers... Jag tar betalt nu! 7% är ett skämt liksom 3% på redan nämnda Antonio Trot. Jag glömde dock betona 3%.... Folk är fulla.


Lycka till!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ajvide (+5), sune86 (+50)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat