Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-06, 09:59   #1
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Sharps officiella Europatips - Löpande 50 kr per person och omgång


Det här inlägget uppdateras någorlunda kontinuerligt med aktuell information!

Det finns i skrivande stund ingen ledig plats i vårt bolag som spelar Europatips varje omgång. Insats per person är som i rubriken 50 kronor. Vi siktar alltid på att spela rader med värde. Detta kan aldrig garanteras men vi jobbar ut i fingerspetsarna med att det ska vara på det sättet.

De omgångar raden är för enkel och utdelningen förväntas bli under 100 000 kronor så är vi "aldrig" med och delar på pengarna i 13-rättspotten.

Oftast kommer vi köra tre spikar och sen får programmet räkna ut vilka rader som är spelvärda efter det. Det här kommer dock variera lite beroende på hur omgången ser ut i stort. Det kan även vara som så att vi delar upp det så att i vissa svårighetsintervaller spikas andra lag etc.

Är du intresserad av en plats så skicka ett PM med din mail så bjuder jag in. För frågor kan de ställas antingen i tråden eller via PM.


Regler!
1. Ha pengar i bolaget vid inlämning annars åker man ur och det blir åter först till kvarn. Inlämning sker oftast strax innan spelstopp men ha pengar i god tid alltid!
2. Vill (måste) man i undantagsfall stå över en omgång så meddela mig eller sätt dig som vilande och återaktivera "inom kort" så behåller du platsen.
3. När en plats blir ledig är det först till kvarn som gäller. Vi har inget kösystem i nuläget.
4. Vi ser helst långsiktiga medlemmar som inte vill spela för "att ha så många rätt som möjligt varje vecka". Dvs favoritrader är inte det vi spelar, eftersom dessa är galet underbetalda.
5. Vi siktar mot att vara 20 medlemmar varje omgång.

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2018-09-16 klockan 10:29.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat