Ämne: V86 9 Maj
Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-09, 03:00   #8
Basse
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Avdelning 8 måste vara dagen skrällopp nr 1?

Favoritspelad är 5 woolies vilket känns som ett mysterium då hon verkligen inte var bra senast. Satt i fjärde utvändigt och gick sedan mer bakåt än framåt då man vred ut för angrepp i tredjespår i sista sväng. Betalar nog inte ens för Woolies på min lapp.

Andrahandare är 3 Alfas Jolie som gallopperat i 3 av sina 5 starter.Visserligen har man vunnit de 2 felfria loppen och BG gungar nog den här till spets om den håller sig på benen.
Men är den häst nog att leda detta runt om felfritt?

Den klart tuffaste/Bästa hästen i loppet tycker jag 7 Rim Perfect är. Det är lätt att gilla den typen av häst, en tanks som bara mosar motståndet från dödens. Med Jag får inte till det i mitt badkar hur Rim Perfect skall få ett bra lopp ifrån spår 7.
Hästen är som ett ånglok från start och brukar hamna nästan sist efter 1-200m. Mot lägre klass har det räckt ändå ibland att bara köra i tredjespår till man till slut hittar dödens och vinner därifrån. Det blir Svårare att vinna med en sån resa på Solvalla.
Rim Perfect är den man med hjärtat vill spika men sunda förnuftet säger nej.

Näst bästa hästen tycker Jag 14 Quite Nice är, toppform och vann på ett imponerande vis sist. Men även här måste man ha lite tur från sitt dåliga startspår.

Tredje bästa häst rankar jag 12 Veroni som. Blir bara bättre och bättre för varje start men handikappas också av ett dåligt startspår.


Så det känns som vägen är öppen för någon tokskräll här!

3 bästa hästarna har dåliga lägen. Favoriten känns som en medelmåtta som favoritspelas på Örjan och startspår mer än visad kapacitet och sen har vi BG:s 3 som lika gärna kan vara diskad efter 500meter av loppet. Skulle inte bli förvånad om någon av fältets minst spelade blandar sig i slutstriden här.
T.ex 15 Gigant Boko till 0%. Alsen körde riktigt konstigt senast och lyckades hitta tredje invändigt från spår 6 bakom bilen, ville absolut ha en invändig resa. Hästen avslutade bra efter sen lucka och det luktade lite prepare' om den styrningen. Med drag hjälp ända fram till upploppet av t.ex 12 eller 14 blir Alse'ns häst farlig. Ingen stenklar vinnare men när man även tycker 0% har chansen kanske det är läge för stor gardering/heltäckt lopp
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Torstens (+2), Tirich (+10), Gotland (+2), plumpi (+10), coolmanriver (+5)

Senast redigerad av Basse den 2018-05-09 klockan 03:07.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat