Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-10, 14:49   #7
Sputnik2012
 
Sputnik2012s avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 711
Sharp$: 2706


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Casstel jag har använt två stycken och är nöjd med resultaten hos båda.
Marketbeaters och John Patrick.

Marketbeaters levererar och du måste kunna lägga spel under arbetstid eller under hela dagen. Jag jobbar korta dagar så det har inte varit några svårigheter.
Tog ett halvår och är nöjd.

Blev lite stressad i början, sedan vänjer man sig att vara alert hela tiden.
Du får sms från app i mobilen och lägger live spel ibland som måste spelas inom någon minut, annars kan det vara försent och du lägger vanliga spel ... allt från några till många spel under vissa dagar. Ladda ned alla spelbolagen i mobilen så oavsett vart man befinner sig kan man lägga ett spel.

Nackdelen är att du inte lär dig så mycket om sportbetting, skills, när du använder Marketbeaters, ser det som en ren investering istället för aktier.

John Patrick är en yrkesspelare som lever på sportbetting. Med honom har du epost kontakt och ringer hans telefonsvarare för att få spelen som ska spelas.
Av honom får du skills och lär dig spela med olika tekniker och värdera spel.
Han har även skrivit en bok om Sportbetting.

John Patrick spelar inte som alla andra och går emot strömmen, men det bryr jag mig inte om eftersom han är vinnande och om man gör som alla andra så blir man inte vinnande, för då skulle alla vinna.

Ringer mellan 22 & 23 svensk tid för att få tipsen då är tiden runt 16 & 17 i Antlantic City USA. Köpt ett program som spelar in samtalen till telefonsvararen, så jag kan lyssna om på meddelandena och placera rätt spel på 5Dimes ...
Med Comviq betalar man 1 Kr öppningsavgift och sedan 10 öre i minuten.
Du får två nummer att ringa varav 3 minuter vardera.

MVH

Senast redigerad av Sputnik2012 den 2018-05-10 klockan 15:41.
Sputnik2012 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat