Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-13, 00:14   #3
Skaegget
Super Moderator
 
Skaeggets avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Karlstad
Inlägg: 4 218
Sharp$: 8852
Standard

Den här helgen kan ju sammanfattas med - prutt.

V75:1 - Dibaba var bästa hästen. Jag sa att man kunde göra det lätt för sig och spika, bläddra vidare. Gotland vägrade så vi tog med fem hästar.

V75:2 Vår spik Porthos Race. Ledde länge men orkade inte hålla emot Machiavelli. Den hittade nån på Sharps

V75:3 Vi sa att det var två hästar här. En tredje var bättre. En som jag sa var överstreckad - Nadal Broline. Så kan det gå.

V75:4 Superfina hästar med. Jag påstod att jag har hål i huvudet här. Spikar Sir QC. Dåligt tänkt. Galopperade. Form slog inte klass här.

V75:5 Vi streckade Cocktail Fortuna, men garderade med 6 hästar till. Det var onödigt visade det sig. Vi trodde Rolex Bigi skulle få en bra resa. Nej. Vi sågade Bryssel också, av bara farten.

V75:6 Här tänkte vi spika emot favoriten Magic Gwin. Vi spikade Explosive Merlot. Den vann med en hals eller så. Super Photo Bood ströks. Vi passade på att såga Västerbo Grosbois också.

V75:7 Tveksamt kring var favoriten skulle hamna. Calle Crown galopperade. Perfect Spirit var osannolikt överlägsen. Versus AS visste vi inte mkt om. Dåligt spår, men bra kusk. Nä. Vi hann med att dissa ViTippa's ranking här också. Rätt gjort.

Nästa lördag är det Gävle. Håkan H Berg är spelläggare! Kom igen Håkan!
__________________
@skgget


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skaegget är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat