Ämne: Legolas
Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-21, 17:44   #942
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 156
Sharp$: 57013
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
olle har rätt och Mocka visar tydligt att hen har precis noll koll.

Däremot har företaget lyckats göra en hel rad generalfel mycket tidigt i sin pipe-line. Fel som man sedan fått sota för ganska ordentligt. De behöver en hel del saker som går deras väg framöver för att det ska vara möjligt att rädda.
Jo. Dom har nog begått massor av fel. Först drog dom igång tidigt i somras. Såg då bl a en helsidesannons i Sydsvenskan om deras P76 spel. Då hade dom inte dopat poolerna och omsättningen löjligt låg.

Sen i slutet på sommaren dopade pooler. Enorma belopp. En miljon extra som mest en lördag. Ingen stor marknadsföring av detta och dom torskade stora pengar jämfört med nu varje dag.

Sen drogs det ner på extrapengar efterhand rejält . Omsättningen tog inte fart och idag står som där med sina P76, P54 och pick2 spel där dom lägger in 3-10 tkr extra . Omsättningen låg men jämfört med i höstas förlorar dom väldigt lite pengar vad gäller spelen.

Undrar om det blir något kul nu till elitloppshelgen ?

Men lurendrejeri har det definitivt inte handlat om sett ur spelarnas (kundernas) perspektiv. Hur kan det vara det när förutsättningarna är som dom är ovan? Jag har nog tagit ut pengar hos dom ca 10 ggr, senast i lördags, totalt närmar det sig 200 tkr nu och har aldrig haft minsta problem vid uttag. Pengarna som tas ut på helgen har varit på kontot månd lunch vid senaste uttagen.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat