Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-25, 05:35   #4
Borelia
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 29
Sharp$: 1332
Standard

Kul men en fredagstråd!
Avd 1: Har också sett italienaren i lopparkivet. Tror på en flipp här. Tror som du att det blir en sade start och sen kör han till efter några hundra meter och resten blir defilering. Känns som ett monster!
Avd 2: Tror tvärtemot du att finnen bara spetsar runt om. Tycker det ser ut som en riktigt klassig typ som är riktigt startsnabb. Finns några hyggliga motståndare med Woolies i spetsen men de här loppen brukar ledaren få gratis.
Avd 3: öppet lopp där jag rankar My Tambourine Man först. Billigt senast men sättet han glider ifrån gillar jag. Läget taskigt men i de här jämnstreckade loppen brukar många vara sugen på ledningen. 4,2,5,3 därefter.
Avd 4: Återigen en riktigt klassig favorit som också kan vara ett Spikförslag. 6,3 närmast.
Avd 5: Väldigt öppet lopp om inte Lesperanza bara är bäst. Men tjänat mycket pengar på kort tid. Roliga luringar Hankypanky Frances som hamnade omöjligt till senast och är helt bortglömd nu. Merit tydligen i ny träning hos Johan U. Miljöombyte är spännande.
Avd 6: också helöppet där jag håller Grammofon först. Varit klart godkänd och med det kuskbytet och läget. Bortglömd Camaro Cd. Lite sämre senast men höll fantastiskt bra utvändigt Sir QC i starten innan.
Inväntar med spänning när bolagen släpper oddsen på italienaren i första. Inte så stor på streckprocenten. Kan nog få över dubbla pengarna!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
oinkk (+2), Torstens (+10), Basse (+5)
Borelia är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat