Visa ett inlägg
Gammal 2018-06-14, 00:23   #4
Basse
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

V64 avd 4

Har ruggig feeling för favoriten 1 Kashgar här.
Det var sättet den vann på senast som imponerade. Kashgar är en riktigt bra spurtare och på 1200m på jägersro kommer det gå undan. bra chans att Kashgar växlar ner allt över upploppet.

Roy Arne Kvisla är en riktigt duktig tränare. Han är expert på att ställa iordning vid rätt tillfällen. När han säger att det är bra chans - då är det BRA chans till vinst. han åker till Jägersro med Kasgar och 11 Showy Shawn i avd 5. Kashgar är bästa chansen av de två.

Loppet är som sagt en handicap och teoretiskt skall hästarna komma imål samtidigt om handicappern gjort sitt jobb. Men på kort distans gör vikten mindre skillnad! Bästa hästen vinner oftare på kort disans och Kashgar har alltså fördel av att ha högst formtal och bära högst vikt i loppet. hästen är dessutom stark och bär vikt bra.


1 Kashgar är ett spikförslag eller bra att använda som U-häst.

Loppet är fullt av formstarka distansspecialister så jag tycker att alternativet med Kashgar som U-häst är vettigt. Vid gardering rekommenderas att ta med alla , blir det för dyrt skulle jag skippa 6 & 10 i första hand . Ta inte bort 2 procentaren 2 IKC dragonheart! Den har näst högst formtal och tränaren tycker den har bäst chans av sina 3 hästar ( 2,5,9)


Summering

Spika 1 Kashgar

Alt alla hästar men 1 Kashgar som U-häst

Senast redigerad av Basse den 2018-06-14 klockan 09:14.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat