Visa ett inlägg
Gammal 2018-06-14, 11:03   #36
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Jag kör ett lite kortare och mer tokigt utspel här i min speldagbok. Så nu utmanar jag alla som tänker följa VM på lite olika tävlingar.

Först och främst, se till att skaffa en "drömelva" på fantasy.fifa.com och välj sen att gå med i en liga och skriv in följande kod på åtta bokstäver, NEMOJHQE. Just nu är vi fem personer och allt handlar ju om att först och främst läxa upp mig! Dessvärre kommer ni vara chanslösa. Jag kan ge er en liten hint om att just nu (kan ändras) så har jag Lewandowski och Mandzukic på topp. I backlinjen två danskar och två tyskar. Mer hjälp får ni inte!

Kan boosta mitt ego med lite skryt att jag prickat rätt skytteliga vinnare i de tre senaste VM, först Klose till relativt lågt odds (minns inte) och därefter Muller till 420 i odds som dock delades med fyra och nu senast Rodriguez till 150-250 i odds.

I år är det dock tuffare för mig att hitta något som sticker ut. Lewandowski är väl den jag direkt får upp men till drygt 30 i odds är det ju inte så spännande. Özil till över 500 är dock väldigt kul tycker jag men som jag sagt innan så tänker jag lägga en tia på Ismaila Sarr

Frankrike tror jag vinner VM även om det är mot all logik egentligen och att Senegal ska vinna känns väldigt långsökt. Dock hittar jag ingen segrare för Brasilien vägrar jag nämna

Grupp H blir den med flest mål och grupp G den med minst mål.

Turneringens bästa spelare blir Modric eller Kimmich!

Spela inte på att alla de första 16 matcherna slutar med ett kryss till 5 000 i odds som Unibet ger. Det är ca en på en och en halv miljard att det inträffar.

Portugal och Colombia floppar fullständigt! England kommer slåss på målskillnad med Tunisien.

Senegal överraskar stort.

Nigerias målvakt blir den yngste spelare som alla får upp ögonen på i detta VM! Francis Uzoho!

Detta var lite snabba tankar inför den stora festen drar igång. Jag kan även rekommendera alla att läsa de officiella krönikorna/VM-minnena som publicerats. Ska jag nämna tre så läs Danmark 1986, Tysklands resa samt Zinedine Zidane som odödlig. Imorgon publiceras en om Maradona - den störste av alla!

Sugen på VM-tipset via Svenska Spel? Hojta till och var med i Sharps officiella!

Glöm nu inte att utmana mig på Fifas officiella sida vad gäller Fantasy World Cup!

Happy hunting!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat