Visa ett inlägg
Gammal 2018-06-16, 23:27   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

VM Dag 4! (17/6)


Vi inleder Dag 4 med ett kanonerbjudande från vår samarbetspartner 888sport inför dagens matcher:



Gårdagen minns vi väl mest när Island kämpar ner Argentina och delar på poängen efter en missad straff av Messi. Danmark tar tre poäng och det är väl de mest stulna hittills i VM. Ska Danmark klara sig vidare måste de prestera klart bättre framöver för det var riktigt dåligt - men starkt freda målet trots allt när även Peru missade en straff. Personligen gillar jag inte alls det nya systemet med VAR där domarna i efterhand dömer straff. Jag köper att de vill titta om en boll varit inne eller om det varit offside innan ett mål etc, men att det ska användas för att i efterhand döma straffar gillar jag inte alls. Känns som hela VM kan komma att avgöras via det här.

Äntligen börjar VM på allvar när de två stora förhandsfavoriterna kliver in, Tyskland och Brasilien. Dock möter de två bra lag som inte kommer agera passivt eller gå bort sig och jag tycker vi ska höja ett varningens finger för de bägge. Att vi då ska värma upp med Costa Rica mot Serbien känns väl lite sådär. Hoppas vi på favoriterna eller skrällarna nu när elefanterna ska ta plats?



Match: Costa Rica - Serbien

Datum: 17 juni
Tid: 14.00
Arena: Cosmos Arena, Samara
Odds: 4.80 – 3.35 – 1.82

Kort info om Costa Rica
Ställer troligen upp med en 5-4-1 uppställning med följande spelare:

Navas – Oviedo, Duarte, Acosta, González, Gamboa – Bolaños, Guzmán, Borges, Ruiz – Ureña

Har en världsmålvakt som spelar i Real Madrid men mycket mer är det inte. Försvaret är helt okej men framåt lider laget lite för mycket för att verkligen vara heta. Får i första hand se till att hålla ihop det bakåt för att hoppas på lite kontringar. Mycket kommer hänga på kaptenen Bryan Ruiz i de få förväntade anfallen laget kommer att skapa.


Kort info om Serbien
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Stojkovic – Kolarov, Tosic, Milenkovic, Ivanovic – Milinkovoic-Savic, Matic – Kostic, Ljajic, Tadic – Mitrovic

Unge Mitrovic från Newcastle/Fulham på topp kan skapa rejält med oreda i Costa Rica. Annars rätt ålderstiget lag på plan jämfört med truppen. Har flera yngre spelare att plocka in ifall mer fart skulle behövas. Mest rutinerad är Ivanovic med flera säsonger i Chelsea.

Analys av matchen:
Ett skickligt och bollförande Serbien kommer förmodligen föra matchen mot ett aggressivt försvar i Costa Rica. Lite av en nyckelmatch för Costa Rica ifall man ska ha chansen att kunna upprepa succén från förra VM. Prioritet kommer att ligga på att ligga rätt i positionerna och snabba omställningar, ofta ute på kanterna. Serbien med rätta favoriter men det kommer bli mycket bollinnehav. Frustrationen kan bli väl synlig ifall de inte får hål på Costa Rica. Unge mittfältaren Milinkovic-Savic från Lazio kan bli en viktig kugge för att få fart på Serbien. Lika stark i det defensiva som omställningsspelet men kommer även vara med i attackerna framåt.

Spelförslag:
Troliga: Under 2.5 mål men oddset därefter, runt 1.50

Roliga: Costa Rica med european handicap -1 till 13.00 i odds. Serbien är Serbien och skulle det gå mot så…



Tyskland - Mexiko

Datum: 17 juni
Tid: 17.00
Arena: Luzjnikistadion, Moskva
Odds: 1.46 – 4.40 – 7.00

Kort info om Tyskland
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Neuer – Kimmich, Hummels, Boateng, Hector – Kroos, Khedira – Müller, Özil, Draxler – Werner

Det är det offensiva mittfältet som är lite osäkert , ifall Özil som varit borta för skada är redo att spela från start, eller om Löw väljer Reus istället. Angenäma problem för Tyskland, medan övriga positioner är väldigt troliga. Kan även vara Draxler som får börja på bänken. Ett världslag med en enorm mängd rutin. Timo Werner blir viktig som deras spjut längst fram med sin snabbhet – är han redo?

Kort info om Mexiko
Ställer troligen upp med en 4-3-3 uppställning med följande spelare:

Ochoa – Gallardo, Ayala, Moreno, Layún – Dos Santos, Herrera, Guardado – Lozano, Chicharito, Vela

Mest troligt att Mexiko spelar så som de är vana. Relativt offensiv uppställning trots att Tyskland står på andra sidan. Möjligen blir det en 4-1-4-1 uppställning istället där Herrera oavsett kommer få den viktigaste rollen att hålla ihop det försvarsmässiga som slitvargen på det defensivt centrala mittfältet. Kan bli åka av i deras kontringar här och kan nog straffa Tyskland med deras eget spel.

Analys av matchen:
Det här lutar åt högt tempo, mycket kamp där det är framåt som spelarna först och främst tänker. Publikvänligt och frågan är om Tyskland nu går upp ett par nivåer när det nu är VM. Löw är en så pass skicklig coach att han vet exakt vad som krävs för att få spelarna att prestera på topp. Tyskland är fyra år äldre och har få nya spelare i startelvan, vilket kan visa sig på även om rutinen väger upp i en match där det gäller att ha energi i 90 minuter. Spelar Özil kommer det bli väldigt mycket en drabbning mellan honom och Herrera. Annars är det på högerkanten Tyskland kommer skapa det mesta i anfallsväg.


Spelförslag:
Troliga: Över 2.5 mål i en match där det kommer vara framåt tänk, men oddset relativt låga 1.76

Roliga: Thomas Müller och Timo Werner gör mål och Özil slår minst två målgörande passningar till 27.00 i odds. Se till så Özil startar bara.



Brasilien - Schweiz

Datum: 17 juni
Tid: 20.00
Arena: Rostov Arena, Rostov-na-Donu
Odds: 1.38 – 4.60 – 9.00

Kort info om Brasilien
Ställer troligen upp med en 4-3-3 uppställning med följande spelare:

Alisson – Marcelo, Miranda, Silva, Danilo – Coutinho, Casemiro, Paulinho – Neymar, Jesus, Willian

Ifall Brasilien får lite medgång i matchen kommer vi säkerligen få se mängder med chanser där både Neymar och Jesus kommer visa upp sig. Fart och fläkt är ett måste om de ska leva upp till sin kapacitet. Kommer ha ett stort bollinnehav och frågan är om de kan luckra upp försvaret på andra sidan. Möjligen startar Brasilien med ett 4-2-3-1 där även Marquinhos är ett aktuellt val som mittback. Fernandinho går troligen in på en defensiv mittfältsposition på bekostnad av Paulinho.

Kort info om Schweiz
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Sommer – Rodriguez, Akanji, Schär, Lichtsteiner – Xhaka, Behrami – Zuber, Freuler, Shaqiri – Seferovic

Möjligen får vi se Dzemaili i en offensiv central position där Freuler intar en defensiv position och Behrami startar på bänken. Schweiz har endast ett mål i matchen och det är att ligga helt rätt i sina positioner, dra ner på tempot och stänga matchen. Har lyckats med att slå Spanien i öppningsmatchen 2010 där Spanien senare vann VM. Shaqiri är den som får stå för det offensiva spelet först och främst i kontringsspelet. Frågan är hur länge laget orkar stå emot.

Analys av matchen:
Ett stort övertag av bollinnehavet väntas av Brasilien där Schweiz kommer få agera statister på egen planhalva. Ett måste för Schweiz att våda etablera lite anfallsspel för att ytterligare få ner tempot och få lite extra andning mellan attackerna. Fasta situationer är främsta vapnet om Schweiz ska kunna göra mål framåt. Neymar och Jesus kommer även få mycket stryk av de tuffa mittbackarna i Schweiz. Viktigt att Brasilien får lite framgång här för att spelet och hela turneringen ska lossna.

Spelförslag:
Troliga: Brasilien vinner och under 2.5 mål totalt till 2.50 i odds

Roliga: Schweiz att leda i halvtid till 7.50 i odds. Det kan smälla tidigt i en kontring innan Brasilien kommit in i turneringen.



För er som inte är medlemmar hos Betfair ännu så har dom ett kanonerbjudande till morgondagens sista match:

__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat