Visa ett inlägg
Gammal 2018-06-17, 22:35   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

VM Dag 5! (18/6)


Som vanligt så erbjuder bolagen fina boostade odds till nya kunder för VM's matcher och vi inleder här med 2 erbjudanden på Sverige från 888sport och Betfair:



Under dag 4 inträffade en knall då regerande världsmästarna Tyskland fick en lagom kul present av Mexiko. Ska de göra en Frankrike 2002 eller en Spanien 2014? Kommer bli intressant att följa den här gruppen nu. Detta då Sverige inte fick en lättare väg att ta sig vidare och nu är morgondagens match mot Sydkorea superviktig för att börja samla poäng. Läget är nästan att det kan bli tre lag på sex poäng och då är det målskillnad som blir avgörande. Så det är bara för Sverige att sätta full fart framåt för att skaffa sig en edge om de blågula ska kunna få ut något av detta VM. I övrigt är det två bra lag i Belgien och England som kliver in i turneringen men matcherna kanske inte blir lika upplyftande. Mest intressant är det att se hur England står sig i årets VM samt om de afrikanska lagen ska börja leverera eller inte.



Sverige - Sydkorea

Datum: 18 juni
Tid: 14.00
Arena: Nizjnij Novgorod Stadion, Nizjnij Novgorod
Odds: 1.98 – 3.15 – 4.30

Kort info om Sverige:
Ställer troligen upp med en 4-4-2 uppställning med följande spelare:

Olsen – Augustinsson, Granqvist, Lindelöf, Lustig – Forsberg, Ekdal, Larsson, Claesson – Berg, Toivonen

Få överraskningar i startelvan då Janne kommer mata på med det gamla vanliga. Ett Sverige som trots det bättre laget på pappret kommer prioritera det defensiva. Det här är inte den viktigaste matchen för Sverige i gruppen, även om de så klart kommer göra det som krävs för att vinna med 1-0 eller 2-0. Granqvist känner sig nöjd med det svenska försvarsspelet och tryggheten det för med sig.

Kort info om Sydkorea
Ställer troligen upp med en 4-4-2 uppställning med följande spelare:

Seung-gyu – Joo-ho, Young-gwon, Min-woo, Yong – Sung-yueng, Jae-sung, Ja-cheol, Woo-young – Heung-min, Hee-chan

Mycket kommer kretsa kring Sydkoreas stora stjärnspelare Son Heung-min. Kan Sydkorea hålla ihop det försvarsmässigt och få fart i omställningarna kan de bli farliga. De får dock inte bli för låga i sitt försvarsspel för då är det mest en fråga om innan någon luftduell är till Sveriges fördel.

Analys av matchen:
Ju mer statiskt spel och bolltrillande i matchen det blir ju mer lutar det åt 0-0 eller något enkelt mål för Sverige. Skulle Sydkorea få fart på bollen när de väl erövrar den så kan det öppna upp matchen lite. Sverige måste i första hand se upp med det stora hotet i Sydkorea, tottenhamspelaren Heung-min. Får Sverige bort det hotet är mycket vunnet men Janne är taktiskt duktig så på förhand blir det med stor sannolikhet en tråkig match där vi får se två rätt defensiva lag.

Spelförslag:
Troliga: Under 2.5 mål i matchen till 1.50 i odds även om det inte är det roligaste oddset.

Roliga: Emil Forsberg att göra mål och bli varnad till 26.00 i odds känns både realistiskt och kul.



Belgien - Panama

Datum: 18 juni
Tid: 17.00
Arena: Olympiastadion Fisjt, Sotji
Odds: 1.16 – 7.00 – 20.00

Kort info om Belgien:
Ställer troligen upp med en 3-4-2-1 uppställning med följande spelare:

Courtois – Vertonghen, Boyota, Alderweireld – Carrasco, Witsel, Bruyne, Meunier – Hazard, Mertens – Lukaku

Möjligen blir det att samtliga tre offensiva kommer bilda ett renodlat anfall. Ett enormt bollskickligt lag som vid en bra dag ska kunna rulla in boll efter boll i mål. Det som spökar är väl att laget ofta är betrodda men aldrig lyckas. Tror dock inte Panama är starka nog att kunna ha någon som helst taktik för att ens vara i närheten av att rå på ett så starkt Belgien. Lukaku en fantastisk anfallare som nog kan utmana om skyttekungstiteln i VM.

Kort info om Panama:
Ställer troligen upp med en 4-5-1 med följande spelare:

Penedo – Torres, Escobar, Davis, Murillo – Gomez, Godoy, Cooper, Barcenas, Rodriguez – Perez

Det kan även bli en 5-4-1 i matchen då det först och främst blir att försöka freda sig genom att bygga en så stor mur de är kapabla till. Tveksamt om spelarna själva ens tror på att de kan ställa till med en knall här och här gäller det att inte hänga med huvudet även om både en och två bollar trillar in i baken.

Analys av matchen:
Ett kraftigt bollinnehav för Belgien där Panama mest kommer försvara sig. Risk för ett passivt och stillastående Panama som inte tar tillvara på sina potentiella kontringar när de väl erövrar bollen. Ska det kunna bli en intressant match från publikplats måste Panama gå in klart mer respektlöst och bli laget alla kommer älska men det här kommer mest bli hur många avslut Belgien ska nå upp i och när de själva slår av på tempot.

Spelförslag:
Troliga: Att Belgien vinner med minst två bollar till 1.65 i odds

Roliga: 5-0 till 18.00 i odds för börjar det rinna iväg så slutar det någonstans här



Tunisien - England

Datum: 18 juni
Tid: 20.00
Arena: Volgograd Arena, Volgograd
Odds: 8.50 – 4.40 – 1.41

Kort info om Tunisien:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Hassen – Maaloul, Youssef, Meriah, Bronn – Sassi, Skhiri – Sliti, Khaoui, Badri – Youssef

Relativt trolig elva enligt flera källor även om de tidigare spelat mycket 4-4-2 och än mer offensivt men med tanke på att det är England de ska möta så blir det en mer defensiv uppställning för att främst ligga rätt i positionerna så att främst Sterling i England inte får för mycket utrymme i sina löpningar. Ett lag som borde kunna utmana då de är klart bättre än vad det låter som.

Kort info om England:
Ställer troligen upp med en 3-5-2 med två klart mer offensiva centrala mittfältare och följande spelare känns hyfsat klara:

Pickford – Maguire, Stones, Walker – Young, Alli, Henderson, Lingard, Trippier – Kane, Sterling

Det är Alli och Lingard som kommer ligga högre upp i banan och ta mer ansvar för det offensiva spelet i England. Annars är det här en relativt okänd elva som coach Gareth Southgate ställer upp med. Främst är det Kane och Sterling på topp som de flesta hört talas om. De två kommer säkert att göra sig hörda än mer med sin fart och spelintelligens som kommer vara främsta hotet så klart i den här matchen. Kommer försöka föra matchen men får nog se upp att inte bli för stillastående.

Analys av matchen:
Tunisien kommer få ligga rätt i positionerna och vara aggressiva ifall de ska bjuda upp till dans här. England måste dock se till att få fart på bollen för att luckra upp Tunisiens försvar. Sterling med sin fart kommer vara viktig, dels för att få ett snabbt djup i spelet men även för att skapa ytor för Kane. Tunisien kommer vid underläge antagligen slänga in Wahbi Khazri som märkligt nog inte ser ut att starta matchen. Men det kan vara att de vill ha mer defensiva kvalitéer på samtliga positioner i matchen först och främst.

Spelförslag:
Troliga: Under 2.5 mål till relativt låga 1.73 i odds

Roliga: Tunisien att leda i halvtid men där England vinner matchen till 31.00 i odds

888sport har även boostade odds på båda lagen denna matchen:

__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat