Visa ett inlägg
Gammal 2018-06-20, 00:39   #37
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Ens selektiva minne är alltid roligt att arbeta med. Följande inlägg fokuserar enbart på positiva spel/rekommendationer som det skrivits om. Ni som läst runt och gjort egna värderingar borde känna till några av dessa. Flera av spelen har ju långt till mål men varför inte nämna lite sköna lir?

Att grupp F skulle bli den med minst mål i gav 6.50 i odds. Det är den gruppen som leder efter första omgången med endast två mål. Ska det räcka ända hem? Defensiva Sverige spelar ju här.

Att Panama skulle bli laget med flest varningar (kort?) i turneringen gav 14 i odds. Efter första omgången fick de ihop fem varningar. Två fler än några lag som hamnat på tre varningar men nog ska de kunna samla ihop ett gäng till för att ta hem detta?

Att Senegal och Japan skulle kvalificera vidare från grupp H gav drygt 30 i odds och det var de här två lagen som vann sina matcher i första omgången. Nu ger det runt 3 i odds att det blir dessa två som går vidare.

Att Japan skulle vinna över Colombia och att det samtidigt blir över 2.5 mål i matchen gav 12 i odds! Härligt odds med rätt utfall så klart.

Ett gäng troliga spel samt lågoddsare inför har suttit eller är på god väg att göra det. Intervallen mellan 1.50-2.50 ungefär.

Är det möjligt att Mexiko blir laget som gör flest mål i VM? Blev ju endast ett i inledningsmatchen men möter ju Sydkorea i nästa. Långsökt och de 100 i odds har säkerligen stigit rejält nu.

Sen finns det så klart mängder med andra saker som skrivits som inte varit i närheten av att gå in, eller har det stupat på mållinjen. Oavsett så gäller det ju att alltid göra en egen värdering. Spelar man sen för nöje är det ju alltid kul att sätta den oavsett om man missar några spel också.

Det kommer presenteras klart fler spel under pågående VM. Jag ska försöka belysa lite här helt från min personliga sida. Sen blir det säkert lite sammanfattningar rent allmänt om VM också gissar jag som är från officiellt håll.

Till sist tänkte jag nämna att visst var det på de fasta situationerna Schweiz skulle bli farliga mot Brasilien! Visserligen inget odds - bara en ren analys! Den är nog så viktig för att kunna hitta spel och värdera dessa.

Lycka till alla där ute i fotbollsvärlden den här sommaren! Själv är min form så smått på gång!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat