Visa ett inlägg
Gammal 2018-06-22, 01:27   #41
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 121

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Ojdå, jag fick tipset av far min och var helt inne på att det borde vara en av de målsnålaste grupperna utan vidare djupgående analys, men hade jag dessutom haft referensen med 6.50 så hade jag tryckt till så hårt jag kunnat. Är främst orolig för Frankrikes och Brasiliens grupper, lär stå mellan dessa tre om det inte börjar spåra ur rejält i någon av typ Koreas matcher.

Panama flest varningar känns riktigt svår att få in då de bara kommer att spela 3/7 matcher i turneringen. Tror inte att du kommer att behöva ångra den! (Tolkar inlägget som att det aldrig spelades.)

Hoppas det vänder för expertrekarna
Ja, dags för lite stolpe in nu faktiskt. Tycker att mycket av mina rekar efter skidskyttesäsongen har varit märkliga rent ut sagt vad gäller utfallen. Dels har det varit mängder med stolpe ut som borde suttit - men samtidigt har det nu börjat svänga över med mycket stolpe in som inte borde suttit när man ser matchutvecklingen etc.

Det märkligaste är dock att enormt många rekar haft oddsrörelser åt ett håll som indirekt gynnat mina spel men likväl inte träffat. Vidare med motsats där spelen indirekt missgynnat mina spel - då har de suttit.

Allt ovan jämnar ju ut sig över lång tid men i det korta perspektivet kan det vara nog så frustrerande. Men det vänder och VM ligger ju faktiskt bra på det nu. Bra är väl att ta i men i förhållande till hur det studsat fel på sistone. Så tack för orden att et ska vända! Men nu rör sig oddsen lite "fel" i vissa matcher - men jag får stå fast likväl.

Ja, som nämnts är 12x riktigt bra för den gruppen. Sen är ju fotboll ett visst slumpspel där det plötsligt bara springer iväg med massa mål och i sista omgångarna så kan ju allt vara avgjort och vi får se "Salenko" dunka in fem bollar. Och är Sydkorea borta efter två omgångar - vilket de inte får vara i min värld - så kan nog sista matchen där sluta 7-3 om det vill sig illa!

Jag var fullt medveten om att det mest sannolika är att Panama enbart får tre matcher - men på dessa tre kan det räcka att vinna trots allt, och där tycker jag 14 i odds inte behöver vara fel. Jag har som du nämnt inte heller lagt det spelet. Det går inte lägga allt och framför allt inte om man ska nämna spel inom vissa grupper etc, men jag försöker ge en bild av spel som ska kunna vara bra åtminstone. Väljer aldrig rena random spel utan allt har en tanke bakom"

Det mesta som kommer från mig spelas exakt som jag skriver. Tipsen undantagna då programmen sköter det bättre än att bygga matematiskt. Sen finns det mycket som spelas där jag dock inte skriver om det heller - som rekar. Det beror mest på att jag har svårt att få ner ord och siffror som låter övertygande (och bygger upp reken så att den håller). Under VM släpper jag lite på det eftersom det är rätt ointressant med statistik då det dels spelats för få matcher historiskt, och kval kontra VM är skilda saker. Här blir det mycket på en uppfattning av att ha sett övriga matcher samt känsla på om oddsen sticker ut eller om man kan få ihop logiska resonemang kring tabellen t ex.

Apropå Panama fick de ju fem gula i första matchen och efter första omgången ledde de med två kort före de andra lagen. De kan nog dra fem stycken mot England också då laget verkligen spelar på gränsen och förbi vad som anses vara okej. Sen finns risken att i sista matchen när det inte finns något att spela för (om det blir så) så kanske det enbart utdelas ett gult kort. Ska bli intressant att följa oavsett!

Ha det gott och tack för orden!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat