Visa ett inlägg
Gammal 2018-07-12, 22:12   #12
Spiritus
 
Reg.datum: maj 2015
Inlägg: 942
Sharp$: 2739
Standard

Bestämde mig för att spika en Magnus Dahlén-häst om han skulle ha någon med. Det visade sig bli 2 Cavidendron i andra avdelningen. Inte blev det sämre av att Jepson håller i tömmarna. Den enda emot är ju Lennartssons järnmärr Fame Boko. Den var ruskigt bra senast.

En annan som var överraskande bra i senaste starten var M.T.Joinville. När alla snackar om hur vidöppet loppet är och många målar på eftersom det finns så många bra "V75-följetonger" i samma lopp är det lika bra att spika sig ur knipan. Magic Gwin från bakspår? Good luck. Jorma bombar hem det från spets eller dödens.

Jag kan för övrigt se flera scenarier där Propulsion förlorar. Fjolårets löpningsförlopp är ett (för den minnessvage: Dante Boko bombade runt i spets och Örjan backade ner Propulsion sist utvändigt från spår 8. Avslutade i överljudsfart men torskade på målfoto.). Oavsett om Örjan laddar eller tar upp kommer en sån som Nadal Broline förmodligen få en bättre löpning. Arazi Boko skojar man inte bort från spets. Och var inte gamle elitloppsdeltagaren In Vain Sund överraskande bra i "årsdebuten"? Startar från spår 5/1640 och är just nu spelad på under en procent...
Spiritus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat