Visa ett inlägg
Gammal 2018-07-14, 10:11   #27
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Nurmos låter omåttligt nöjd med sina idag, det tillsammans med bra lägen och ett fantastiskt V75-facit gör att jag går på det spåret på tillsammanssystemet!

V75-1
1,2,4,5,8,9,12
Utgång på Jaques Noir som har form, läge och är hyggligt startsnabb. Lyxstreck för Uppåhoppa som jag egentligen tycker är rejält överbetrodd idag. Merles Simone bästa skrällbudet på 2%, startsnabb och mest troligen den som får bida sin tid i vinnarhålet!

V75-2
1,2,6,7,8,12,13
Utgång på Mellby Euphoria som jag håller som spetsfavorit! Favoriten Happy Steel har visserligen bättre spår för att spetsa men är ovan volt och det är högst osäkert om han kommer iväg tillräckligt bra. Därtill fyraåring och ingen segerstaplare direkt.

V75-3
1,2,3,4,5,6,9,11,12,13,14,15
Breeeed gardering här, för detta är inte så lätt som det ser ut på streckningen! Håller en extra tumme för Ängspilen som enkelt tog ner Vertigo Knekten från dödens näst senast. Granetta och Trippa undan också extremt spelvärda!

V75-4
8 Bear Hope
Kort och koncis motivering här. Form, bästa hästen, bästa kusken, bästa tränaren, härdad i helt andra sällskap. Bara läget emot, men över lång distans i ihåligt lopp löser det sig nästan alltid.

V75-5
1,2,5
Mycket avgörs i starten här, och jag undrar om inte Eelis kan ta sig dit? Ingen dålig häst det, kolla när denduellerade mot Olle Rols på annandag jul! Beatiful Bacardi får jag nog banta bort även om den är ruskigt bra. Visserligen kuskstärkt, men dåligt läge och idel galopper efter några tuffa lopp känns inte som några drömförutsättningar för att vinna V75-lopp.

V75-6
3,7,9,10
Har velat lite fram och tillbaka här, men är nu nöjd med streckningen! Dont Mind Me tyckte jag satt lite för dåligt till, men nu efter två strykningar är det något annat. Super Star Reaff verkar kapabel men knepig och har ett vingelläge. Men Gocciadoro har aviserat laddning och så länge den inte trasslar ihop benen skulle jag inte bli förvånad om den blåser på hela vägen in i kaklet och till 5% är den superintressant!

V75-7
7 Propulsion
Det blir spik, jag tycker det finns andra lopp där garderingarna läggs bättre. Propulsion blir inte sjuk, har inte "en dålig dag", och han galopperar inte. 9/10 vinner han det här loppet, den tionde gången är han fortfarande bäst men hinner inte fram. Har visat att han springer kringlor även runt de här topphästarna. Det finns några bra emot, men loppet är faktiskt rätt ihåligt för att vara så högt doterat och det drar upp vinstchansen till runt 95% då alla inte kommer vara i vägen i andra-tredjespår under vägen.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat