Visa ett inlägg
Gammal 2018-07-17, 23:01   #3
doob
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nicklas Visa inlägg
Riktigt härliga lopp med tophästar. Tycker den här v86 omgången ser roligare ut än v75 på lördag.

Första tanken är spik på love matters och volnik du kras.
4 Love Matters är som den är på 79 procent. Men visst vinner den normalt! SPIK!

Ett chansspikbud är 3 Food Money som jag har fin info på sedan ett par starter. Mot formen och enda minuset är att Alsen har bricka ett och spets är upptaget. Pluset som väger upp är Björn Goop i sulkyn! Jag chansar att det räcker så för vinst! Insidern var fin sist men nu blir det handbroms i sista 100 som vanligt igen...

13 Absolut Gehör tror jag städar av dom efter en riktigt visslande avslutning. Avslutade runt 10,5 sista 500 från kön sist men var ju hundra mil efter i sista sväng! Den som funderar på att gardera titta på 2 Celine K.S. senaste lopp! HERREGUD vilken prestation egentligen! Bengt-Erik Olsson var mest i tredjespår och vinglade hela loppet och jag trodde hästen skulle bli sist men får ny luft och spurtar riktigt bra till slut! Mäktig prestation för klassen. Dock mer stark än snabb så den här är bara aktuell om överpace! Men 2 procent är galet lite.

Jag fortsätter puffa galet lite streckade!

Näst på tur är 11 Global Trader som hade en mäktig höst! Sedan hände något men 3140 borde passa som hand i handsken! Är GARANTERAT med på fotot om 80-90-procentig form! På ren grundkapacitet! 3 procent!

OMGÅNGENS FYND hittar jag i sjunde! 9 Order By Heaven landar nog runt 10 procent men det är för lite... Kolla spurten sist! CHANSSPIK för lilla lappen! Även 3 Fighting Bax understreckad. Borde vara favorit!

Omgångens lås är väl i sista. Dom tre stora gör upp! Här ska man speltekniskt koppla grepp och spika. Får se om känslan infinner sig... Fördel 3 Very Kronos just nu...
__________________
Twitter: @sharpsdoob
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Torstens (+3)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat