Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-08, 12:13   #5
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 198
Sharp$: 57243
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Sorgligt att se några av loppen. Bara konstatera att det inte finns hästar där uppe längst i norr för 8 st V86 lopp om man har några som helst krav på att V86 lopp ska vara av anständig sportslig klass. De mest exotiska inslagen från Berghs norrlandsfilal och någon P Lundberg häst som tävlat i Mellansverige . Vilka av alla skräphästar i diamantstoförsöket eller klass 1 försöket kommer t ex ha minsta chans i finalen på Solvalla kriteriehelgen?

Ska man prata spel så känns Dusktodawn Sisu till 2 procent småspännande i avd 7.

- barfota runt om för första gången och dessutom helstängt huvudlag
- stod i 1,40 på toton senast i ett V64 lopp i Boden och är väl inte så mycket värre emot idag. Dock var det bara ston då. Men inte mycket klass på motståndet. Rally Funny grymt förbättrad barfota senast men det var länge sedan och låter inte vidare uppåt inför dagens start. Berghs häst galopperade senast men är väl den som är värst emot och har klart högst chans att vinna loppet, men spelvärdet på den är ju minst sagt uselt.
From the Mine i avd 7 känns också intressant till 8 procent då det även där snackas om barfota runt om ffg. Den står i väldigt lågt utgångsodds hos Unibet jämfört med hur V86 spelarna som lämnat in hittills värderat chansen.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat