Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-11, 14:39   #136
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

Hamnade på 80460 rader matematiskt i joker för att känna mig nöjd. Och då med spik på omgångens troligaste vinnare men groteskt överstreckade Perfect Spirit och lås på Propulsion och Readly Express. Allt sunt förnuft säger då att man inte ska gå in på V75. Speciellt när de mest troliga vinnarna i flera andra lopp är favoriter som tänkta a hästar .

Coburg H mest troliga vinnaren i första på läge , kusk och skorycket . Men samtidigt en häst som har 4 av de 7 senaste vinsterna på Dannero och Östersund. Senast vid första starten i söder var enda motbudet Gento sjuk. Ingen spelvärd a häst därmed som favorit blev slutsatsen.

Karl Sjöhammar mest trolig i andra men klar favorit. Spetsfavorit men den levererade inte senast och alltid vanskligt med hästar som ska ut i derbykval i nästa start.

Kindy Cane mest trolig i fjärde på insatsen senast men inte heller den en stark favorit med vanlig vagn nu är känslan.

Dont Mind Me i femte spetsfavorit och kommer från formstall men känns ändå som att motbuden inte har mycket sämre chans.


Nä. Klarar bara inte att få till ett vettigt slagkraftigt system idag så går inte ens in på legolas betydligt billigare P76 spel. Räknar med att dra in flis på enlopps spelformer istället .
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat