Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-12, 14:48   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 224
Sharp$: 57348
Standard

V75 Gävle 18 aug (superjackpot)


Kollar lite på anmälningslistorna till lördag mellan loppen på Dannero. Nu är det ju extra V75or, stor jackpot onsdag, V64 jackpot måndag men ändå är det när alla av spelbolaget konfiskerade miljoner som ska delas ut på lördag som får allra mest spelintresse. Inte minst från utlandet.

V75-1

Ingen vidare boronsdivision. Ser ut att stå mellan Sign Me up too som haft hysterisk form länge och Mr Golden Quick som avslutade strålande i onsdags. Det var dock i Bodenkonkurrens.

V75-2

Här blir Riordans nya megastjärna Betting Gangster med rätta favorit. Grymt att den klarade störningen i försöket utan galopp. Outsiders är väl Evens Cool Boy som inte var som bäst i försöket (värmen och resan?) och Flight Dynamics som ju var tvåa i långa E3 och nu i finalern maxar kanske Stefan Melander den balansmässigt. Devil Sound imponerade också i försöket men kommer den till spets nu?

V75-3

Väldigt tunn gulddivision. Får känsla för Monark Newman. Strålande näst senast när den utklassade världsstjärnan Twister Bi och tvåa senast bakom en annan världsstjärna i en för dagen grym Cyber Lane. Persson reser nog till Gävle i angeläget ärende.

V75-4

Går Hugo Gustaviar Boko barfota igen och får ett bättre läge än i Rättvik kan den vara klar i detta gäng. Ser rätt öppet ut annars.

V75-5

Ser ojämnt ut. Exclamation Mark grym senast i Rättvik. Mister Niky fin rad men inte från V75. Måste kolla den hästens lopp på valla i tisdags. Var på fotboll då.

V75-6

Dagens höjdare känns det som. Vilka härliga treårsmärrar. Jocke Lövgrens megastjärna Zara Kronos blir nog favorit men långresa och övernattning. Känns inte stenklar . Aleppo Pine och Staro Miami är väl på förhand värst emot.

V75-7

Trevlig silverdivision men vill vänta med chansvärderingar till spårlottningen är klar. På spetsbanan Gävle blir den troligen helt avgörande för hästar som Angle Of Attack, Urban Kronos och Västerbo Grosbois. Bästa hästen är Disco Volante men inte helt säkert vilan har hjälpt. Men en Disco Volante som presterar max slår ingen i silver troligen.

Sammanfattningsvis en rätt trevlig omgång som ser väldigt väldigt mycket mer hanterbar spelmässigt än gårdagens Åbyomgång.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Torstens (+10)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat