Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-17, 18:23   #18
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 144
Sharp$: 108
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SH Visa inlägg
Ni var väldans taggade på att köra en liga på 8 pers! (=
Känns lite tråkigt med alla varianter med 3b 3wr och extra flexplatser, man kommer ju ha oändligt med spelare i laget. Alla kan väl försöka kika om det finns fler som är intresserade, tror 10st i ligan skulle vara mycket roligare.
Klart man är taggad, oavsett antal och roster. Denna liga är ju lite extra då man ska försöka försvara första platsen.

Håller med till 100% att 10 är betydligt roligare. Men tror det blir svårt att få in 2st akut. Jag kan kolla med ett par som varit tveksamma om de ändrat sig. Men samtidigt har anmälan gått ut och det kanske inte är fair att ändra saker nu. Det är något Quack får ta och fundera på.

Håller även med om antalet spelare, som jag tidigare varnat för. Jag har absolut inget emot att ha mer standard roster som tex 1qb 2rb 2rb 2flex etc samt 6 bänk.

Vi har alla olika syn på saker och ting.

Känner du att du inte vill vara med i ligan med nuvarande regler? Vore självklart mkt tråkigt! Tycker du är en väldigt kunnig och bra spelare.

Nu blir det svårt att ändra men jag har inga problem att vi ändrar roster för att få ihop en liga. Det viktigaste är ju att vi får en bra liga med intresserade spelare. Exakt antal rb, wr etc är mindre viktigt i min värld!


Det är säkert vissa som blir smått sura om vi ändrar roster när man betalt osv och det är helt förståeligt. Därför kan man bara säga hur man själv tycker och jag har inget emot att ändra roster om det gör att vi får ihop ligan som sagt!

Bara mina 5 cent!

MoTM
__________________
“It strikes me profoundly that the world is more often than not a bad and cruel place.”

Senast redigerad av MonstersOfTheMidway den 2018-08-17 klockan 18:50.
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat