Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-17, 18:58   #20
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 144
Sharp$: 108
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SH Visa inlägg
Jo jag är med oavsett regler, kändes lite småtråkigt bara. Förra säsongen spikade vi reglerna/rosters/antalet medlemmar i denna liga lite senare än dem andra, mitt förslag är att vi gör likadant i år, för att spela den "bästa" ligan på bara 8 pers känns inte värdigt.
Skjut upp en vecka imo och försök leta i alla kanaler efter sugna NFL-lirare. Annars sitter vi där med 14 spelare att heja på i laget varje vecka, det kommer förstöra lite av tjusningen.
Kan inte annat än hålla med, du har en bra poäng där. Då alla inte är lika aktiva på att skriva sina åsikter så vet jag inte hur de andra tänker. Till slut så är det ju vår eminenta LM som beslutar =)

Tror dock inte Quack har något emot att leta fler då han är en väldigt reko kille och är inte rädd för förslag.

Oron med stor roster är ju som du skriver, det blir oerhört många spelare att heja på varje vecka. Det kommer säkert förstöra en del av tjusningen.

Ditt förslag med att lägga på en 1vecka är i mitt tycke helt OK.

Att få en high stakes liga med 10-12pers hade varit sjukt trevligt. Och då slipper vi krångla med rostern för då använder vi ju standard, som vanligt när man är fler spelare.

Om bara Quack ger OK på detta så kan jag ge mig ut och leta på stan med blåslampa efter fler. Hjälps vi alla åt så kan jag nästan garantera att vi finner i alla fall 2st till.

MoTM
__________________
“It strikes me profoundly that the world is more often than not a bad and cruel place.”
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat