Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-21, 23:13   #202
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2397
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Spelar ingen roll varför, folk är inte intresserade av förändringar som de inte förstår sig på. Och att "folk saknar något som stämmer" köper jag inte heller, det är du och en försvinnande liten klick av spelarna som saknar det.

Jag jobbar med produktutveckling och det kan vara jättebra att ta fram saker folk inte vet om att de behöver. Men då ska man få ut något av det också, för det kostar att utveckla och sen kostar det lika mycket eller mer i många fall att marknadsföra/utbilda konsumenterna så de ser nyttan. ATG får inte en spänn extra i omsättning för att de ändrar på det där och svårare än så är inte den där ekvationen. Bytet från streckfördelning till insatsfördelning de gjorde gav inget i omsättning heller, men det är ju omöjligt att bevisa.
Folk ogillar att det "stämmer dåligt" mellan systemrens och spel%. Det får jag höra om och om igen, överallt.

Mitt förslag skulle ge dem något som "stämmer". Givetvis ska man till en början visa siffrorna parallellt så att folk får en chans att vänja sig. Det skulle ta ca 2 veckor helt utan någon särskilt utbildning.

Sedan skulle förmodligen många vara heligt förbannade......över att de inte fått radnedräkning tidigare.


Det är givetvis inte "bara" att göra den förändringen. Det måste arbetas fram gränser för hur högt radvärde som kan anses vara "säkert att visa" annat än i efterhand. Och en del andra saker utöver det.

För ATG låter det sig knappast göras förrän man lyckats arbeta fram ett nytt affärsdatasystem. Men för spelbolag som skapar poolspel idag finns det inga sådana hinder.

Ett utmärkt exempel på ett poolspel som har båda redovisningssätten är SuperToto hos Unibet. De redovisar antal kvarvarande unika system samt antal kvarvarande rader.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat