Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-24, 12:57   #12
KungK2
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 70
Sharp$: 1800


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Trots att det är vanskliga cupmatcher så kör jag på Watford mot Notts County. De har börjat ligaspelet helt okej och är obesegrade. I första cuprundan spelades en stark elva och det blir det förmodligen idag också. 1.80 är ju inget jätteodds men chanserna till seger ska vara goda (hoppas jag)

Blir även en slant på klart kapabla Palace borta mot krisstämplade Pompey. Nog för att ett cupäventyr som ifjol skulle kunna bli ett trevligt avbrott mot svagt ligaspel men nu lär fokus ligga på ligan för Pompeys del.

Bänken kommer inte bli full idag heller så det sliter hårt på manskapet. Mullins vikarierar på högerbacken och spelar dessutom skadad. Hreidarson, Webber, Kilbey, Goodard och Kanu är borta och Utaka är tveksam.

Även Palace har en del avbräck men där är endast Claude Davis ett nytt sådant då han är avstängd. I övrigt är det spelare som varit borta ett tag.

På pluskontot finns Darren Ambrose som är tillbaka från skada. Får han speltid blir det ett jätteplus. Inlånade Pablo Counago får troligen spela och kanske kan det bli speltid för chockvärvningen Edgar Davids

Hur som helst så är 3.50 ett bra odds på Palace som kan vinna denna match de flesta dagar i veckan.
KungK2 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat