Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-24, 21:21   #37
sodomyandlust
 
sodomyandlusts avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 139
Sharp$: 25
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av perry Visa inlägg
Hade tänkt prova detta för att få upp min bankrulle!

Vilka bolag ska man använda?

Är detta riskfritt?

Några bolag man ska passa sig för?

Tacksam för svar!
Ja, det är riskfritt om du följer det som har skrivits här. Det är väl mer misstag som att t.ex spela på ett lag och råka boka fel match eller att man skriver in fel insats och så eller att man inte har kollat upp innan så att någon kan matcha det oddset man vill boka till som användaren i posten ovan har skrivit om. Men det kan ju också hända att spelbolaget voidar ditt spel och då står du där med en bokning utan säkerhet bakom och då är det bästa att försöka minimera förlusten genom att spela oddset på oddsbörsen. Även fast man då oftast får röda siffror i protokollet så är det bättre än att försöka chansa och då riskera en ännu större förlust.

Men att spel voidas händer inte så ofta och om man vill vara extra säker så kan man ju försöka undvika att trada tennis då det måste vara den sporten där matcher avbryts och skjuts upp oftast och alla spelbolag har ju inte samma regler vad gäller sådant.

Du kan ju kolla upp Betsmart.se - Spelbolag med sportsbetting odds och bonusar där är de flesta stora spelbolag är listade med sina bonusar. Att signa upp nyhetsbrev på samtliga spelbolag är också bra så att man inte missar några bonusar.

Av egen erfarenhet så ska jag säga att Titanbet ska du undvika, deras bonus får man inte direkt utan man måste först omsätta 35 000 eller så (minns inte exakt) innan man får den och kan börja trada ut den.

Kanske lite väl uppenbara tips men hoppas där var något du inte visste sedan innan.
sodomyandlust är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat