Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-28, 20:01   #3
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Kul med storturnering i Sverige!

NRG har ju riktigt fin form med unge stjärnan Cerq i spetsen och NiP har väl varit lite osäkra en längre tid. Matchen känns jämn och oddsen känns ganska rätt med NRG som liten favorit då dom visat betydligt mer på senare tid.

Mousesports kommer vara mycket bättre med snax istället för styko men har inte riktigt varit det än, laget borde satt sig mer nu efter lite träningstid. Gambit är på klar nergång även om man sprattlar till ibland.

Bäst av 1 gör det såklart mer ovisst och kan hålla med om att Gambit är en lämplig skrällkandidat om mousesports inte hittat rätt än.

Ingen tvekan om att Astralis är världens bästa lag just nu, men vi har sett mer dominanta lag tidigare, och Astralis ska vara klar favorit till titeln. MIBR visade bra form i senaste turneringen, dock mot rätt klent motstånd så det lär bli andra bullar nu men kapaciteten finns ju där. FaZe har kapacitet såklart men inte i närheten av Astralis för stunden.

Alltid lite osäkert hur mycket lagen bryr sig så här närapå en major, ca 2 veckor dit. Inget lag kommer visa sina bästa strats i denna turneringen för det sparar man såklart till majorn.

Känns som Astralis, NaVi, FaZe och MIBR har goda chanser att vinna sina inledande matcher mot klent motstånd. Ger en bit över dubbla pengen på det.

Fnatic bör vara starkare än Optic, hcp spel kan vara lämpligt där.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat