Visa ett inlägg
Gammal 2018-08-30, 11:12   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Premier League, omgång 4!




Vi är nu tre omgångar in på årets Premier League, och det var en härlig omgång som bjöd på en del fina matcher och resultat. Framförallt oväntade sådana. De två matcherna som stack ut mest var Wolves match hemma mot Manchester City där man lyckades få med sig ett kryss, och är således det första laget att sno poäng från fjolårets mästare. Det var en match där Wolves krigade stenhårt för varandra, samtidigt som känslan var att Man City aningen underskattade nykomlingarna, då det saknades lite skärpa i de avgörande lägena. Givetvis var man i Wolves hårt tillbakapressade, och matchbilden var precis som väntat, men att man skulle få med sig ett sådant fint resultat kunde man nog bara drömma om.

Den andra matchen som vi verkligen plockar med oss är hur Manchester United hemma på Old Trafford kollapsade. Man tryckte tillbaka Spurs rejält i första halvleken, som inte alls fick till spelet. Det handlar ju däremot trots allt om att göra mål, och får man inte ut något av sitt spel, är det lätt att man istället straffas bakåt, vilket också var det som hände i andra halvlek när Tottenham med hjälp av individuella prestationer lyckas peta i tre mål. José Mourinho har en hel del att fundera på då inledningen på säsongen har mycket mer att önska.

I övrigt stod Watford för sin tredje raka vinst, Leicester slog Southampton borta och Emery och hans Arsenal plockade sina urviktiga första tre poäng hemma på Emirates när man besegrade West Ham med 3-1. Ja det var en riktigt härlig omgång som bådar gott för framtiden.

Efter tre spelade omgångar hittar vi fyra lag i toppen med samma poäng -Liverpool, Tottenham, Chelsea och Watford. Manchester City tappade mark i och med krysset mot Wolves vilket gav framförallt Liverpool ännu mer tändvätska till titeln. På jumboplatsen hittar vi West Ham på 0 poäng, som trots ett tufft spelschema ändå måste börja hitta poängen snarast. Även Huddersfield, Burnley, Southampton och Newcastle ligger alla på 1 poäng poäng nere i botten. Än så länge är serien väldigt ung, och det finns många fler poäng att hämta.

Omgång 4 bjuder på följande matcher:

Lördag:
13:30, Leicester - Liverpool
16:00, Chelsea - Bournemouth
16:00, Everton - Huddersfield
16:00, West Ham - Wolves
16:00, Brighton - Fulham
16:00, Crystal Palace - Southampton
18:30, Manchester City - Newcastle

Söndag:
14:30, Cardiff - Arsenal
17:00, Watford - Tottenham
17:00, Burnley - Manchester United


Watford - Tottenham
Båda lagen gör mål till 1.76 hos Unibet med 8 units


Vi plockar ett spel till söndagen på Vicarage Road där Watford tar emot Tottenham i ett spännande möte mellan två lag som börjat säsongen på bästa tänkbara sett resultatmässigt. Tottenham ligger just nu på en 2:a plats bakom Liverpool, medan Watford innehar 4:e platsen på samma poäng. Samma poäng alltså, och en snarlik målskillnad där marginalen är ett mål i Tottenhams favör.

Watford lyckades sist slå Crystal Palace på hemmaplan med 2-1. På ett rättvist sätt ska tilläggas. Man var det bättre laget sett till 93 minuter och skapade flest chanser. Dessförinnan har man spöat både Brighton och Burnley. Nu höjs nivån rejält givetvis när Harry Kane ́s Spurs kommer på besök, men att underskatta Watford i detta läge känns inte alls som någon bra idé. Tottenham kommer från en oerhört stark seger med 0-3 borta på Old Trafford i måndags. Harry Kane tog ledning innan Lucas Moura kunde stå för två kassar. Riktigt riktigt starkt mot ett Manchester United som ifrågasätts mer och mer, och vårat långtidsspel på att José Mourinho blir förste manager att få lämna sin post ser allt bättre ut. Innan Man United-matcher har man likt Watford vunnit samtliga - Newcastle i premiären med 1-2 och Fulham hemma med 3-1. Det är alltså två obesegrade lag som möts, som båda ligger på full pott.

Även om Tottenham ligger på 9 poäng har spelet inte sett sådär homogent ut som det förmodligen kommer göra lite längre in på säsongen. Det har hackat rejält stundtals, och på Old Trafford senast var man tämligen utspelade emellanåt, och de ska nog tacka United för deras ineffektivitet. Vi är vana att se Spurs med en helt annan tyngd i spelet och en stark defensiv. Nu har man istället varit inblandad i mycket målrika matcher, vilket då passar Watford extremt bra då man präglas hårt av sin offensiv. Man kanske inte ska hoppas på för mycket hos Watford, men hemma på Vicarage Road tror jag absolut man har riktigt goda chanser att hitta nätet mot ett Tottenham som inte riktigt har vaknat än.


Burnley och Manchester United över 2.5 mål totalt till 2.17 i odds hos Bethard med 7 units

Normalt är det här ett underspel de flesta dagar i veckan då Burnley är stabila bakåt och tack vare den fick en plats till Europa League. Samtidigt har vi Mourinho på andra sidan som spelar lika defensivt och är nöjd om laget vinner med 1-0. Den här matchen känns dock lite mer speciell av den anledningen att Burnley fått rivstarta säsongen i ett hektiskt spelschema där matcherna avlöser varandra. Och det verkar inte alls fungera för klubben som överraskade så stort senaste säsongen. Nu är det tre raka förluster med siffrorna 3-1, 3-1 och 4-2 mot lag som Watford och Fulham i ligan samt Olympiakos i Play Off till Europa League. Dessutom är det returmöte idag torsdag för Burnley och det känns som ett lag som är i spillror och inte riktigt orkar stå upp. Att dessutom försöka rädda säsongen och lägga fokus på EL nu gör inte uppladdningen bättre mot United.

United i sin tur spelar absolut ingen toppfotboll utan förlorade hemma med 3-0 mot Tottenham trots att man varit överlägsna i första halvlek. Matchen innan blev det förlust borta mot Brighton med 3-2, men de vann åtminstone i premiären hemma mot Leicester med 2-1. Det här blir en match som egentligen är viktig för bägge men tror rädslan och orken i kombination kommer påverka det defensiva och blir det väl mål i matchen så borde det komma fler som ett brev på posten - de dagar utdelningen fungerar som den ska! Dessutom saknar Burnley sin förstemålvakt vilket också kan vara en orsak i hur övriga laget agerar.

Att vi erbjuds ett så högt odds som 2.17 är för mig förvånande. Det öppnade än högre, runt 2.28 men sjunker och jag tycker det här borde sjunka under 2.00 faktiskt. Men för att hålla igen lite och inte få hybris håller vi igen insatsen till sju units. Brytpunkten nu är på 46.5% men det här inträffar över 50% och är alltså spelvärt strax under dubbla pengarna. Att den här matchen de senaste två säsongerna slutat 0-2 och 0-1 tar jag i stort ingen hänsyn till här då omständigheterna är vad de är. BOL!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat