Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-14, 21:17   #18
Klanke
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

tankar:

avd1
Västerbro Pokerface var favorit i ett derby kval senast, räckte inte riktigt till, dödens gången innan, höll urstarkt. Oöm och enklare emot om spets efter en bit eller om Kevin släpper är det helt klart hästen att slå.

avd2.
Amelia Cash är den hästen i fältet som är mest gynnad av distansen, möter också lite enklare än på slutet och räknas tidigt. Vi kör utgång! - är hon bara i närheten av senaste prestationen kan det vara en alt spik.

avd3.
Ural övertog ledningen senast av Lamino, höll undan säkert till slut och vann med en längd. rygg ledaren innan men tappade, underlag? möter enklare nu och har vettig chans! Roliga emot Jack Zon som är allt bättre, passa även Radagast som gör stabila insatser, stallet tror på en plats bland de 3.

avd4.
Vill Solen hängde i 3 e spår nästan hela vägen senast, var även rejäl den 26/8 vid andra platsen, verkar ha fin form! Hövding Jaros har ett perfekt smygläge och ser allt bättre ut. Lykkerus är nog bästa hästen och hästen var lysande vid slutspurten på hagmyren , nära bellfaks står 20 meter bättre till nu och en ny kusk. Myllkärrs Sune är inte så tokig bara gått 2 lopp i år och börjar närma sig formen, i fjol visade han fin styrka och fart, mycket enklare emot och inte helt borta, rätt lite spelad gentemot sin kapacitet.

avd5.
Antonio Tabac har varit kanon på slutet och den har man tjänat lite pengar på, Tycker dock att det är lite tuffare djur idag och kör enbart som utgång. Trinity Lux får anses som omgångens miljondrag, gör alltid bra lopp. Mycket speedig med rätt lopp. 1 proc är ett skämt borde vara 19 proc anser jag. Moni Viking är också en fin typ som fick gå i dödens senast, utvecklas mer och mer , ställer inte spåret till det är den med i matchen.


DD1.
Voltstead känns som omgångens bästa spik, hästen är i absolut toppform, så bra form har han inte haft på länge, Femte ytter senast och avgjorde enkelt, möter ett lämplig gäng att lägga på rygg. 40 proc är rimligt och spelvärt. - Den vinner!

DD2.
Roliga draget är Raja Ribb som håller toppform, spetsar och kör i spets så länge det bara går. Scenario två är att om Tomas släpper till Don P, får luckan och är speedig, bedövaren är Born Unicorn galopperade dubbelt i breeders crown, fin spurt gången innan i ett derby kval, man låter lyriska från stallet. Tesio visar fin form och skall bli intressant med Jan Nordberg som brukar förvalta Bergs chanser på bästa möjliga mån. Flash H åker ner ett snäpp i min ranking, kommer inte till spets och lär hamna på vingel!?

Senast redigerad av Klanke den 2018-09-14 klockan 21:32.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat