Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-19, 22:40   #10
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Postar hela "Erbjudandet" kan någon vänlig själ tolka skiten???

Vissa strofer känns som de gäller ett utlovat freebet och inte som det står "bonusen", men.... hur veta?

Konstigaste villkoren jag sett....

citat
Terms and Conditions
Detta erbjudande är tillgängligt för nya och redan existerande kunder. Du kan se hela listan av tillgängliga erbjudanden genom att logga in på ditt Legolas konto och klicka på ’’Erbjudanden’’ längst upp i mitten av sidan.

Detta erbjudande är bara tillgängligt för en viss tid och endast aktuellt för första gångens insättare, först efter du har gjort din insättning kommer erbjudandet vara synligt för hämtning i 30 dagar.

Detta erbjudande kan inte kombineras med andra pågående bonusar eller erbjudanden för specifika matcher / event.

För att kvalificera sig för denna bonus måste din insättning vara på ett minimum av 10€ / 100SEK och maximum 100€ / 1000SEK.

Omsättningskravet för denna bonus är 20x. Bets placerade med odds 1.20 eller lägre räknas inte till omsättningen för denna bonus.

När du spelar kommer riktiga pengar (icke bonuspengar) dras från kontot när du placerar dina bet. Inte förens riktiga pengarna från huvudkontot är slut kommer pengarna från bonussaldot dras. Om du lyckas klara av omsättningskravet för bonusen utan att röra bonussaldot kommer bonuspengarna föras över till huvudkontot som ’’riktiga pengar’’ och är då en del av summan som du kan begära uttag för.

Bets placerad med bonuspengar exkluderar vinster. T.ex, om du placerar 25€ med 2.00 i odds får du 25€ tillbaka. I ett vanlig bet däremot med pengar från huvudkontot ’’Icke bonuspengar’’ gäller inte detta utan skulle isåfall hanteras som ett vanligt bet: 25€ x 2.00 = 50€.
Bonussuman kan bara placeras på bets inom sportsbook.

-Det 100SEK gratisbettet kommer bli krediterat till kontot efter 1-2 dagar efter insättning har gjorts.
Bara 1 gratisbet är tillåtet per konto.

Summan av gratisbettet kan användas på allt inom Sportsbook, exkluderat Trav.
Vinster gjorda från detta gratisbet kommer också räknas till omsättningen.

Detta erbjudande är begränsat till en gång per person. Om Legolas.bet har anledningar till att anta att bonusen har hämtats eller nyttjats till mer än en gång av en person eller en grupp av människor kan tillgängligheten för ett eller flera erbjudanden tas bort för den kunden / grupp av kunder. Dessutom konfiskeras i så fall potentiella vinster eller bets finansierade av dessa vinster.

Legolas.bet förbehåller sig rätten att ändra, förändra, avbryta eller avsluta kampanjen, eller begränsa spelarens behörighet att delta, ändra villkoren när som helst, det är spelarens egna ansvar att hålla sig informerad om ändringar och uppdateringar.

Personal, managers & direktörer av Legolas.bet, dess marknadsförings-agenter, utgivare av licenser, leverantörer och andra liknande sammarbetare skall inte vara behörig för erbjudandet. Samma regler gäller för direkt familj till dessa personer.

Legolas.bet generalla regler & vilkor och Sportsbook regler & vilkor gäller.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat