Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-28, 19:01   #116
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Jag har svårt att förstå hur folk ens tar bonusar på B- och C-bookies med villkor som i grunden innebär att femsiffriga belopp skall omsättas inom en begränsad tidsrymd för att cleara ynka 1k, speciellt när man i övrigt får vissa mer eller mindre fittiga regler rörande insatser och oddsgränser på köpet samt alltid löper risk för limitering innan omsättningskravet har uppnåtts.

Även bortsett från de uppenbara riskerna för värre problem så är timlönen ofta inget vidare. I de fall då endast typ 700kr återstår efter tradingförluster och åtskilliga timmar av huvudvärk är det ju närmast absurt.

Har knappt sympati för de som drabbas av bedrägligt beteende från bolagens sida då de gång på gång horar bonusar på marginella skitbolag, ofta med mer eller mindre stora problem som följd, även om det kanske löser sig efter att de fått tillhandahålla notariestämplade dokument. Personerna som håller på med detta självskadebeteende återkommer i flera olika trådar här.
Vad var syftet med inlägget? Ser inget annat än att håna de som fortfarande sitter med stora summor låsta. Ännu ett snorkigt överlägset inlägg signerat Slurf.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat