Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-29, 14:19   #1
james_bohlinger
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 41
Sharp$: 146
Standard

What makes a winner


Här verkar vara mer diskussion om enskilda lopp än en metadebatt om travet som sport och spel. Inget konstigt med det egentligen, men för mig som ny spelare är det mer intressant att få ta del av alla de år av erfarenhet som finns representerat här.

Jag antar att alla här tittar på olika saker när ni väljer ut era rader i alla tänkbara spelformer på trav. Men det måste ju rimligtvis finnas en sanning om vilken eller vilka faktorer som bättre än andra indikerar vilken häst som kommer att vinna. Det är naturligtvis att göra det lätt för sig att försöka reducera travsporten till en enskild faktor, och jag vet med mig att stora syndikat tar in hundratals faktorer som de sedan väger för att få fram en sannolikhet till vinst.

För egen del tittar jag mycket på tiderna - och framför allt när hästens rekordtider sattes. Jag tänker att om en häst satte rekord senaste omgångarna så är den i bokstavligen i sitt livs form, och såvida den inte matchas mot en veteran som lugnt och ledigt kan matcha dessa rekordtider, så är den spelvärd. Det är utgångspunkten till min analys, allt annat som spårstatistik, kusk, hemmabana etc kommer i efterhand.


Men vad är DIN metod, och varför?
james_bohlinger är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat