Visa ett inlägg
Gammal 2018-09-29, 15:57   #5
james_bohlinger
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 41
Sharp$: 146
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Skulle Jag spelat endast min bästa ide' för dagen/veckan . Bara det streckspel jag pluggat mest skulle min nettovinst vara betydligt större.

Det gäller också att ha disciplin att kunna stå över spel om oddsen/strecken är fel.

Det här är också intressant - vilka spel man väljer att faktiskt delta i. Har förstått att många som är inne i travsvängen ofta spelar ett par-tre gånger i veckan - då främst V75, V86 och DD vad jag sett.

Hela anledningen till att jag fick upp intresse för trav är gubbarna som hänger vid mitt lokala ombud, och även om de är där varje dag så gav det en aura av ritualen kring V75 på lördag. Lite som med stryktipset att det är synonymt med lördagar. Jag betraktar det som dels en mysig vana att låsa spelandet till lördagarna, och dels som ett sätt att kontrollera mitt spelande. Vidare skulle jag aldrig ha tiden till att researcha både V75 på lördag och V86 på onsdag, det är helt enkelt för många lopp för att jag ska hinna lägga några kvalificerade rader.

Har även funderat en hel del på spelform, och vilken som är mest fördelaktig. Här på Sharps får V75 en hel del kritik för hur de hanterar jackopotar, och det är väl berättigat med tanke på den teknik vi har. När många lägger sina spel elektroniskt så finns det väl ingen anledning till att hålla inne med 5-rättspotten, oavsett hur liten den är.

Eftersom jag är så dålig (har som bäst haft 5 rätt några gånger) så har jag övervägt V5 och V4, där liksom samma antal rätt krävs men utdelningen är betydligt bättre.
james_bohlinger är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat