Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-06, 13:44   #19
mirran2
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 61
Sharp$: 941
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier Visa inlägg
Visst, så är det ju. Men om det blir ett mardrömsscenario med runt 80-85 % payout så lär man sällan vilja spela oavsett.

Eller så kanske de gör som SvS, lite högre payout (90 % något?) men att maxinsatsen blir låg för alla.
Danmark har ju i ett antal år haft spelreglering liknande den som skall komma i Sverige, så det kan vara intressant att titta på hur det fungerar där.

Såvitt jag kan se erbjuder bet365 samma odds på den danska siten som de erbjuder på den internationella siten. Också Betfair har samma kommission för danska kunder som för svenska.

Om vi antar att ett spelbolag som idag erbjuder 95% återbetalning och inte betalar någon skatt vill behålla samma vinst efter avdrag 18% skatt på nettomarginalen (insatser - utbetalda vinster) så skulle de behöva sänka återbetalningen till 94% (eller 93,9% for att vara exakt då 18% av 6.1 = 1.1)

I slutändan bestäms väl återbetalningen av marknaden, d.v.s. oss spelare, hur mycket kommer vi att gå efter återbetalning när vi väljer bolag att spela hos, och hur mycket kommer vi att gå efter andra faktorer?

Vad gäller insatsbegränsningar och limiteringar vore det intressant att veta hur det är med den saken i Danmark idag, någon som har kontakter och kan reda ut?
mirran2 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat