Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-08, 15:25   #135
Fredde007
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 34
Sharp$: 131
Standard

Har varit i kontakt med Betfinal angående detta. De hävdar (lögnaktigt) att deras villkor alltid har innehållit maxbet 100 euro samt att deras generella villkor "inte har uppdaterats på länge", när jag frågat om vilket exakt datum deras uppdateringar har skett.

Med andra ord begår de helt enkelt bedrägeri, genom att hemlighålla vad de anser vara korrekta villkor (men har tydligen svarat när man frågat i chatten, för att inte kunna bli avslöjade som direkta lögnhalsar genom sparad chatt-historik) men offentliggöra andra villkor i utskick till kund samt på hemsida i både svenska och engelska. Tydligen tycker man inte heller att man skickat ut andra villkor till sina kunder, eftersom deras terms för Ultrasbonusen "aldrig har ändrats".

Och en direkt lögn vad gäller att deras generella villkor "inte har uppdaterats på länge" som svar på min fråga vilken dag i september som generella villkor har ändrats för att innehålla maxbet om 100 euro på alla bonusar om inget annat anges. Har dock terms från 1/9-18 som inte innehåller detta.

Som Nicksson påpekar kommer de absolut inte att vika sig, utan har bestämt sig för att driva detta bedrägeri så långt det går.

Senast redigerad av Fredde007 den 2018-10-08 klockan 15:28.
Fredde007 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat