Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-09, 01:13   #165
Fredde007
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 34
Sharp$: 131
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nudelmasta Visa inlägg
Hur brukar du förvalta dessa hockeyspel? Tycker mest de är stökiga då de är betydligt svårare att få bookade på typ Betfair eller Smarkets. I mitt tycke knappt lönt att ta.
Jag bokar normalt mina freebets. Hockey lönar det sig dock oftast att dutcha mellan olika spelbolag pga dålig likviditet på börserna, tycker man hittar bäst matchningar på 1x2. Glöm inte att du har oddsboostar på hockey på både Unibet (både NHL och SHL) samt på Leo Vegas (2 st prematch och 2 st live). Dessa hjälper enormt mkt. Dessutom kan man kombinera flera olika erbjudanden i ett spel. Tex både lägga riskfritt spel på ett bolag och kvalificera för freebets på ett annat, samt använda boost på tredje valet. Generellt tycker jag att Betssonbolagen ligger högt på kryss, och Coolbet högt på favoriten. Men det kan såklart variera. Coolbet kan dessutom ha hockey på match of the day, med boostade odds.

Veckovisa erbjudanden för hockey med riskfria spel samt behov att kvalificera varje vecka finns på Betsson, Nordic bet samt Coolbet. Och Betsafe har börjat med riskfritt om man lägger trippel på am idrott under helgen.

Lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hechnik (+20)
Fredde007 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat