Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-11, 21:01   #187
matchingbetisover
 
matchingbetisovers avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 450
Sharp$: 1642


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nicksson Visa inlägg
Yrkesstoltheten kan inte vara speciellt hög i den gruppen
Det känns som att det är ett genomgående drag i vårt samhälle, stolheten i grejerna försvinner. Nu är kanske inte horjobbet det första man tänker på när man talar om yrkesstolthet men är det något jag har efter några års horande så är det faktiskt stolthet. Alla horor förmedlar en känsla, nu är det en jävligt bra fråga vad det är vi horor här inne förmedlar, för inte är det garanterad vinst för spelbolagen. Den plockar ju vi hem.

Känslan vi horor förmedlar till dessa torskslaktare är att de tror att de har fisk på kroken, och i den falska symbiosen har jag levt i 3 års tid nu och jag är faktiskt stolt. Lite stolt. Kommer allt då upphöra vid årsskiftet? Kommer horkrämen att ta slut? Huruvida det är på detta fasansfulla sättet låter jag faktiskt vara osagt, för det är inte min uppgift att spekulera.

MEN om det är på detta mindre roliga sättet (främst för att det finns så många jag skulle vilja föra in i branschen) kommer jag ÄNDÅ att bli en vinnare, hur kan jag någonsin förlora med mitt namn? Jag säkrade till och med upp min sorti där för 3 år sedan när jag valde namnet, det ni.

Ta hand om er horvänner! Det förtjänar ni.
__________________
Gambla inte med din plånbok
-Matcha spelet

Senast redigerad av matchingbetisover den 2018-10-11 klockan 21:09.
matchingbetisover är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat