Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-12, 16:12   #10
SO
 
SOs avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 1 808
Sharp$: 3718
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Du behöver ju inte ha ork till så många startlistor i veckan. Finns ju Harry Boy och det viktiga för ATG är hög omsättning och så länge de har det bryr de sig inte om de mest inbitna spelarna tyvärr. Omsättning är A och O och det är förståeligt.
Visst är det så! Bara att instämma, men det är absolut inte något långsiktigt tänkt. Jag hoppas verkligen att ATG biter sig själv i svansen så småningom.
Spelarna har inga sedelpressar och kön till Lyxfällan börjar bli lång, väldigt lång till och med. Känner många som börjat ledsna redan. Man har inte råd helt enkelt.

Läs gärna Jens Sjödéns statistikblogg om att siffrorna som ATG presenterar inte speglar den riktiga sanningen. Dom är friserade på olika sätt för att ge intrycket att dom är på rätt väg. Bl.a. det om starttiden har Jens slagit sönder flera gånger.

Det enda jag kan hålla med om är att det är viktigt att spelet breddas. Finns ju vissa "experter" som tror att det skulle vara mumma att köra alla V75 på Jägersro och andra s.k. storbanor. Garanterar att det skulle ta död på V75 intresset och spelomsättningen i det långa loppet. Jag skrattar när dessa experter spyr galla över att startlistorna innehåller mest lunchhästar. Dom tror att hästarna är formula ett bilar. En topphäst kan inte starta i så många V75 lopp under ett år. Sören Nordin sa på sin tid att det går inte att köra en normal travhäst i botten mer än kanske 15 gånger under ett liv, i genom snitt.
Tack för kaffet!!/SO
SO är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat