Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-14, 13:44   #192
matchingbetisover
 
matchingbetisovers avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 450
Sharp$: 1642


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Först och främst måste jag få lov att säga att det finns så många nivåer på det här och egentligen kokar allt ner till frågan om huruvida det finns en fri vilja eller inte. Det är svåra frågor det här, på ett sätt. Men jag kan väl välja en nivå och svara utifrån den. MEN före det att jag gör så måste jag få lov att erkänna att jag själv tjänar pengar på speltorskar, utan dem skulle det inte ha funnits spelbolag som vi kunde ha sugit horkrämen ur. Tänk på det innan ni stiger upp på den ursinniga lilla ponyn. Även vinnande spelare utnyttjar speltorskar. Det går inte se de direkta överföringarna lika enkelt som i poker men det krävs förlorande spelare.

Angående den valda nivån då, jag anser att det ska finnas en fri marknad och anser INTE att spelbolagen bör förbjudas, och givetvis har jag egna känslor som känner sig triggade av det faktumet att torsktrålandets effektivitet kan ha lett till ett evnetuellt slut på mina pengar. FÖR jag är fullständigt övertygad om att dessa människor bara kommer gå till ett annan område där de kommer göra dumma saker för att sedan buhuhuhuh-skrika om hur samhället ska stoppa dem. Sorry för hårda ord, försökte verkligen pressa fram empati genom att läsa trådar om spelmissbrukare, och jag har empati för de enskilda berättelserna men i allmänhet? Njaaaa


Läste förresten att Zlatan var involverad i Bethard, var någon artikel om dem då en person hade spelat bort 15 miljoner över 1 års tid. Den VDn kunde veeerkligen smöra för media, han var såååå förstående, undrar om han var lika förstående när det hände. Ja jag är oerhört cynisk gällande detta.

Mitt bästa tips efter 3 års horande och 2 års hobbyspelande mikropoker: SPELA INTE
__________________
Gambla inte med din plånbok
-Matcha spelet

Senast redigerad av matchingbetisover den 2018-10-14 klockan 15:36.
matchingbetisover är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat