Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-14, 16:14   #1
Lukasoe
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-10-14 18:00 Ryssland - Turkiet (KHL)


2018-10-14 18:00KHLRyssland vs Turkiet 1 FT 5 2.250

Ryssland imponerade stort borta i Turkiet för en månad sedan, när de alltså återvände hem med samtliga tre pinnar. De följde som bekant upp den segern genom att spela oavgjort mot Sverige, och har nu ett fint läge till att skapa ett gap ner till de båda konkurrenterna. Vid seger på söndag infinner de sig fyra poäng före Turkiet, samt sex poäng före Sverige.

Vi drar inte allt för stora slutsatser från Rysslands poängtapp mot Sverige, vi konstaterar istället att Sveriges defensiv fortsatt håller en väldigt hög kvalité. Därför tycker vi inte att ett oavgjort resultat mot Sverige är dåligt på något sätt.

Turkiet är inte alls i närheten av lika organiserade som Sverige, och därför tror vi Ryssland får betydligt mer utrymme till att skapa något i offensiv väg, det tror vi leder till stora problem för Turkiet i defensiven, som trots allt förlorade mot Ryssland på hemmaplan inte allt för längesedan.

Förvisso vände Turkiet på ett 2-0-underläge, till seger mot Sverige, men det var samtidigt en ordentlig kollaps från Sveriges sida – absolut inget som upprepar sig varje månad. Turkiet är inte lika bra som de var för några år sedan, och därför tycker vi Ryssland bör ha goda chanser till att noteras för en seger på söndag.

Det går inte att undvika det faktum att Ryssland har ett härligt go i laget sedan världsmästerskapet i Ryssland. De spelar med ett väldigt stort självförtroende, och det är verkligen inte konstigt med tanke på att man trots allt slog ut Spanien, och samtidigt var väldigt nära på att ta sig vidare till en semifinal.

Känslan säger att Ryssland helt klart kommer att kunna leva på sommarens framgång, åtminstone någon tid här framöver. Sedan så har de faktiskt ett bra lag, det går inte att undvika. Spelare som Dzyuba, Cheryshev och Golovin håller trots allt en väldigt hög kvalité, och ryssarna är dessutom ett väldigt starkt kollektiv.

Vi kommer därför att välja deras sida i det här mötet. Turkiet är i våra ögon ett sämre motstånd än Sverige, och här på hemmaplan ska bara Ryssland vinna det här.
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat