Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-19, 18:03   #23
shasha
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiritus Visa inlägg
Bjuppar på två spikar:

4 Rocky Tilly i första avdelningen har gått som ett lyse från spår 12 i två raka V75-starter. Näst senast var han delad tvåa med favoriten 3 Kimbee Crown i det här loppet. Kan lägga iväg rätt bra från fint spår, och med stallkamraten från spår 1 finns det i leken att han får spets. Det blir åtminstone andra utvändigt som sämst, eftersom Untersteiner ska ladda och är påställd med 6 Vinci Power. Formkusken Rikard N Skoglund fixar det här.

8 Nadal Broline är med marginal bästa hästen i guld. När de övriga har kört rommen av sig laddar han av sin patenterade avslutare. Dessutom nedstruken ett hack nu från ett annars oddshöjande spår. 5 Love Matters glänser när han får lalla ostörd i spets. Det kommer han inte få nu, eftersom han kanske inte ens når dit.
Kan man inte påstå att 5 är bästa spåret, i alla fall bättre än Brolines 7?
Skulle man vidare kunna säga att en häst på 5 år, som springer snabba tider, har kvar utvecklingspotential mot en som är 8 år och antagligen nåt sin karriärshöjd?

Skulle man i såna fall inte kunna säga att Love Matters har fler fördelar än Broline och att det därför är 5 man bör spika?
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat